De kinderen in de tent natuurlijk

Zes knappe bijzettentjes

image

€69,90

Coleman Darwin 3

Een driepersoons koepeltent met een voorruimte van 60 centimeter. De buitentent is gemaakt van 68D polyester tentdoek met PU-coating, getapete naden en een waterkolom van 3000 mm. De tent is vlamvertragend en UV-werend. De binnentent is gemaakt van ademend polyester. De tent is snel en eenvoudig op te zetten met het handige ring&pin-systeem en de fiberglas boogstokken. De tent beschikt over afsluitbare mesh ventilatieopeningen en ritsen met een dubbele runner.

image

€109,-

Coleman Darwin 2 plus

De tweepersoonstent Darwin 2 Plus beschikt over een ruim voorportaal waar alle bagage makkelijk een plekje vindt. Het voorportaal beschikt verder over een eigen grondzeil met een opstaande rand. Deze opstaande rand zorgt ervoor dat er geen water of ongedierte bij je spullen kan komen. Dankzij de vele ventilatiepunten is het mogelijk de Darwin tijdens warme en vochtige dagen goed te ventileren.

image

€59,95

Dutch Mountains Tent Eschberg

De iglo – of ook wel koepeltent – Eschberg is een zeer ruime tweepersoonstent met voortent. De Eschberg is erg interessant voor motorrijders, kajakkers, fietsers en andere reizigers die tijdens hun outdoor activiteiten weinig ruimte hebben om een tent mee te nemen. Deze tweepersoonstent is eenmaal opgeruimd namelijk slechts 18 centimeter breed, 18 centimeter hoog en 64 centimeter lang en weegt 4,3 kg

image

€69,99

Redwood Bel 160 Tent

Net even meer luxe en geschikt voor twee personen. De tent heeft afmetingen van 3,10 x 1,60 meter en is 1,20 meter hoog. Dat past nog naast de meeste caravans op het plekje. Een tweepersoons koepeltent van het merk Redwood, gemaakt van polyester en voorzien van glasvezel stokken. De Bel 160 is daarmee zeer licht en je hebt hem in een oogwenk staan.

image

€169,-

Eurotrail Camp 3 Koepeltent

De Eurotrail Camp 3 is een driepersoonstent die bij gebruik door twee personen extra veel bagageruimte biedt. De buitentent is uitgevoerd in polyester, het nylon van de binnentent is brandvertragend. De tent is gemakkelijk op te zetten. Hij heeft een oppervlakte van 2,10 x 3,10 meter en een binnenhoogte van 1,25 meter.

image

€84,94

Coleman Kobuk Valley 2

De Coleman Kobuk Valley 2 is een tent voor twee personen. De binnentent is verduisterd. Dat is handig als de kinderen vóór het donker naar bed moeten of als je ze niet om 5 uur in de ochtend naast je bed wilt hebben staan. De tent heeft voldoende ventilatie zodat het overdag niet snel te warm wordt. De voordeur is voorzien van gaas om insecten buiten te houden.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!