Vertraging bij nieuwe campers

Levertijden van nieuwe campers kunnen fors oplopen. De vraag is erg hoog. Fabrikanten ondervinden ook nu nog last van de coronamaatregelen. Zo lag de productie van het Fiat-chassis een tijd stil.

Waarom een hefdak op de caravan zo fijn is:

Ben je op zoek naar een caravan? Denk dan ook eens aan een hefdakcaravan. De voordelen zijn hier nog eens op een rij gezet.

Winterharde elektrische Nissan camper

De e-NV 200 van Nissan als winterharde elektrische camper. Lekker compact en voorzien van een keukenblok, een tweepersoonsbed en een hefdak. Bekijk hier de video.

Nieuwe regels in Spanje voor het inhalen van fietsers

In Spanje zijn de regels aangaande het inhalen van fietsers aangescherpt. Lees alles wat je moet weten op de site van de NKC.

Alle dealers open op afspraak

Vanaf 3 maart kun je bij alle dealers weer op afspraak terecht!

Camperplaats Appelscha

Deze cp groeide van tien naar twintig plaatsen. En misschien later nog wel naar dertig. Naar de site van deze cp.

Verhuurbedrijf voor elektrische campers

Leavv is het eerste verhuurbedrijf voor elektrische campers in Nederland. Voorlopig doen ze het met twee Peugeot-bussen. Vanaf 90 euro per dag ga je helemaal duurzaam op vakantie. Kijk voor alle informatie op hun site.

HAGLÖFS STABIEL

Ondanks de pandemie en de turbulente marktomstandigheden is het Zweedse bedrijf Haglöfs erin geslaagd om voor 2020 een netto-omzet te realiseren die in lijn is met de prestaties van vorig jaar. Volgens CEO Fredrik Ohlsson is de impact van de crisis op de resultaten zo laag vanwege Haglöfs verbeterde productmix, krachtige merkuitstraling en online verkoop .Naar de site van Haglöfs.

Dodehoeksticker verplicht in Frankrijk

Na de alcoholtester is het nu tijd voor de dodehoeksticker. Na 1 april kost het 135 euro als je hem niet hebt. Lees hier ons artikel.

Er is nu ook een sticker met campersymbool en desgewenst voorzien van zuignappen. Daarover lees je hier.