Campings

aan de Belgische kust

Veld & Duin

Familiebedrijf waar je al 50 jaar terechtkunt. Een groene, eigentijdse en verzorgde camping. Voor de kinderen een speelplein en onder normale omstandigheden ook animatie. In elk van de drie sanitairgebouwen staat een wasmachine. Een sauna is er ook. Je staat op 100 meter van de Noordzee. Je fietst zo het fietsnetwerk op of loopt Bredene in.

Bonanza 1

Op loopafstand van het strand en het centrum van Blankenberge, waar de pier zo'n 350 meter de zee in gaat. De camping heeft een bar-bistro met terras, een speelplein en een wasserette. En natuurlijk zijn er pétanquebanen. Brugge, Oostende en Gent zijn mooie plaatsen in de buurt om te bezoeken.

Kindervreugde

Camping Kindervreugde ligt in Adinkerke. Het is een kleine camping op 500 meter van Plopasland. Niet alleen voor kinderen leuk. Zestigplussers krijgen in vier van de twaalf maanden namelijk 10% korting. De kampeerplaatsen zijn zo'n 100 vierkante meter groot en in het groen. De halte van de Kusttram ligt op 500 meter van de ingang van de camping.

Kompas Westende

Heerlijk uitwaaien. Via het duinpad loop je zo naar het strand. Een waterspeeltuin, XL-trampoline en animatie voor de kinderen. De camping heeft ook een camperzone aan de kust. De 39 plekken zijn allemaal 70 vierkante meter groot. Elke plek heeft zijn eigen grasveldje. De camping heeft onder meer een taverne met terras, een bakkerij en een frituur.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

Rietveld

Kindvriendelijke familiecamping aan de voet van de duinen in De Haan. Zowel het strand als het bos liggen op wandelafstand. In de buurt vind je Brugge en Blankenberge. Er zijn vier soorten kampeerplaatsen waar je uit kunt kiezen. Voor de kleintjes is er een speelplein. Veel groen en in een oase van rust aldus de site.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.