Sunlight Adventure Editions

De Adventure Editions vormen een serie actiemodellen van Sunlight. Deze campers hebben een sportieve look en een rijke uitrusting. Bij deze actiemodellen loopt het klantvoordeel op tot 5917 euro. In elke modellenlijn van Sunlight is een Adventure Edition-uitvoering beschikbaar.

De Adventure Editions zijn goed herkenbaar

Bij Sunlight kiezen ze niet voor één actiemodel. Ze maken meteen een hele serie actiemodellen. En dat betekent dat de Adventure Edition in elke camperserie van Sunlight verkrijgbaar is. Van de buscamper tot aan de integraal. Alle actiemodellen zijn te herkennen aan de metallic zwarte accenten die de buitenkant sieren. De Adventure Editions hebben standaard al een rijke uitrusting. We noemen de airco en de cruise control. Welke camper je ook kiest in deze uitvoering; je krijgt extra voordeel. Dat kan oplopen tot wel 5917 euro. En dat bij de toch al zo gunstig geprijsde modellen.

Camper Van Edition

De buscamper Cliff is er in vier verschillende uitvoeringen. Deze zijn alle vier ook als Adventure Edition verkrijgbaar. Hij valt op door zijn 16 inch wielen en zwarte metallic lak. Ook de gemonteerde cassetteluifel en de grill zijn zwart. Op de schuifdeur staat in kleine rode letters de naam Cliff. Instappen doe je via de elektrische instaptrede. Binnen zien we de speciale Adventure-bekleding. Een luifel, hordeur en DAB+-radiovoorbereiding zijn standaard. De badkamer met douche heeft een raam. De Cliff is er als 540, 600, 601 en 640 Edition. Allemaal met een maximum gewicht van 3500 kilo. Bagage meenemen is dus geen enkel probleem in de Adventure Edition. Basisvoertuig is de Fiat Ducato.

Van Edition: de extra smalle halfintegraal

De smalle halfintegraal heet bij Sunlight Van. Smal is in dit geval een breedte van 2,14 meter. Dat scheelt 18 centimeter met de gewone halfintegraal. Er zijn drie Edition-indelingen: de V 60 met een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed, de V 66 met enkele bedden en de V 69 met een queensbed. Ook deze Edition-uitvoeringen krijgen onder andere lichtmetalen wielen mee. Het aantrekkelijk geprijsde Paket One bevat een luifel en een fietsendrager in de kleur zwart. Basisvoertuig is de Citroën Jumper 2.2 Blue HDI met 130 pk.

De halfintegraal Edition

De halfintegraal van Sunlight staat op de Fiat Ducato. Deze camper combineert een sportief uiterlijk met talrijke handige details. Neem bijvoorbeeld het stopcontact in de garage. Handig voor als je de accu van de elektrische fiets wilt opladen. De Adventure Edition-uitvoering heeft een opvallend uiterlijk met een cabine in zwart metallic. Dat steekt heel mooi af bij de zilveren zijwanden van de opbouw. Ook voor de halfintegralen is het interessante Paket One leverbaar met luifel en fietsendrager in het zwart. Er zijn drie verschillende indelingen: de T 58 met Frans bed, de T 68 met enkele bedden en tenslotte de T 69 L met een queensbed.

De integraal Edition

Van de integraal zijn er twee indelingen verkrijgbaar als Adventure Edition. Beide zijn 7,41 meter lang. De I 68 met enkele bedden achterin heeft in totaal vier slaapplaatsen. Optioneel zelfs vijf. De andere indeling is de I 69 L met queensbed. Deze heeft ook tot aan vijf slaaplaatsen. Mede dankzij het hefbed voorin (foto links onder deze tekst). De bestuurdersdeur in beide modellen is standaard. De stahoogte bedraagt een aangename 2,13 meter. De indirecte verlichting is mooi weggewerkt. Zie ook de interieurfoto rechts onder deze tekst.