Truma Combi 6E hybrideverwarming

Verwarmen op gas, op stroom, of op een combinatie daarvan. De Truma Combi 6E biedt alle keuze. Daarbij staat deze hybrideverwarming ook voor een snellere opwarming en meer warm water.

Truma Combi 6E is flexibel

Zelf kiezen. Dat is het grote voordeel van de Truma Combi 6E. Kies op elk moment van de dag de energiebron die het beste bij de situatie past. Dat is mogelijk dankzij de maximale flexibiliteit van de Truma-hybrideverwarming.

Voor de E van elektrisch zorgen twee ingebouwde elektrische verwarmingselementen van elk 900 watt. Deze zijn in de warmtewisselaar geïntegreerd.

Kies en combineer je energiebron

Elektrisch verwarmen: profiteer van de gratis of goedkope stroom op de camping. Verwarm zonder uitstoot. Bijkomend voordeel: elektrisch verwarmen is helemaal geruisloos. Dat is 's nachts prettig.

Met gas verwarmen: is er geen stroomaansluiting voorhanden? Of kampeer je offgrid? Stook dan op gas en je bent helemaal onafhankelijk.

Gecombineerd verwarmen: je kunt beide energiebronnen ook combineren. Bespaar gas door één (900 watt) of twee (1800 watt) verwarmingselementen bij te schakelen.

Tot 25% sneller warm

Truma heeft de Combi 6E verder ontwikkeld. Dat leverde twee nieuwe handige functies op:

De Combi 6E warmt tot 25% sneller op.

Zet daarvoor de verwarming in de boost-modus. De Truma Combi 6E verwarmt de binnenruimte vervolgens tot 25% sneller dan voorheen. Ideaal tijdens kampeertrips in de herfst of winter. Nooit meer lang last van een te koude caravan of camper. In de boostfunctie heeft de Combi 6E namelijk een vermogen van maar liefst 6900 watt: 900 watt elektrisch en 6000 watt van de gasbrander. Dit werkt alleen als de camper of caravan aan de stroom staat en het verschil tussen temperatuur en gewenste temperatuur meer is dan 10 graden.

Verbeterde warmteprestatie

Langer gebruik maken van warm water

Zet de Truma Combi 6E op de stand HOT. Het water bereikt dan een hogere temperatuur. En dat is goed nieuws voor iedereen die lekker lang en warm wil kunnen douchen in de camper of caravan. Want je hebt zo langer de beschikking over warm water. En dus meer doucheplezier.

Let er bij het kopen van een camper of caravan op of deze is uitgerust met een Truma Combi E of 6E. De elektrische verwarmingselementen zijn namelijk ingeperst in de warmtewisselaar van de verwarming. Het is daardoor niet mogelijk om ze achteraf nog aan te brengen.

Voordelen op een rij

Gebruiksvriendelijk: in de elektrostand is de verwarming compleet geluidloos. Economisch: op elektriciteit in de daluren om gas en diesel te sparen. Milieuvriendelijk: geen enkele uitstoot in de elektrostand. Comfortabel: automatische klimaatregeling gekoppeld aan een Truma-airco. Efficiënt: hoge werkingsgraad bij een extreem laag verbruik.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies