De Lume Traveler

Exclusief Nederlands vakmanschap en design. Aluminium, teakhout, leder en wolvilt. Met onder meer een uitstekend bed, verwarming, airco en een elektrisch panoramadak. En de Lume Traveler is mooi. Vooral mooi.

Lume Traveler: echte eyecatcher

De Nederlandse Lume Traveler is niet zomaar een caravan. Het is wat je noemt een eyecatcher. De mooie mat aluminium buitenkant, compleet met blindklinknagels. De ruige hoekige vorm en de grote achterklep. Waarin bij twee van de drie modellen – de LT360 en LT540 – een schitterende, complete buitenkeuken schuilgaat. De LT540 Nordic heeft de keuken binnenin. In de caravan valt het luxe interieur op. Net als het vouwdak dat elektrisch openschuift en waardoor je vanuit het comfortabele en verstelbare bed de sterrenhemel kunt zien. Nederlands vakmanschap en design met een hoofdletter geschreven.

Drie modellen: de LT360 (No.1)

De LT360 (No.1) is de kleinste van de drie modellen. Charmant en wendbaar. Een echte toercaravan. Dit model kreeg voor modeljaar 2021 een upgrade. Dat is onder meer te zien aan de nieuwe tafels en laden. Die zorgen voor meer gebruiksgemak. De Traveler is licht van gewicht, sterk en goed geïsoleerd. Door zijn vierkante vorm, de gebruikte materialen en zijn totale verschijning heeft hij een compleet eigen karakter. State of the art-design, stoere eenvoud en moderne techniek. Een zelfdragende constructie op een chassis van AL-KO. Natuurlijk heeft ook de kleinste Traveler een buitenkeuken. Veel opbergruimte, twee pitten en een koelkast met 40 liter inhoud. Allemaal verstopt achter de mooie grote achterklep.

De LT540 (No.1)

De LT 540 (No.1) is langer, hoger en luxer dan zijn kleinere broertje. Hij is inclusief dissel ruim 6,9 meter lang. Dit tegenover een lengte van 5,25 meter voor de LT360. Je hebt dus meer ruimte, maar ook nog de fameuze buitenkeuken. Een buitengasaansluiting voor een barbecue ontbreekt niet. Het op alle modellen standaard gemonteerde elektrische vouwdak geeft een optimaal vrij gevoel. Door de ingebouwde hor slaap je onder de sterrenhemel zonder last te hebben van insecten. De gebruikte materialen zijn duurzaam en eerlijk. Teakhout, de mooiste leersoorten en wolvilt.

De LT540 Nordic met binnenkeuken

Wil je liever niet altijd buiten koken? Bijvoorbeeld omdat je het hele jaar door gaat kamperen? Dan is er de LT540 Nordic met binnenkeuken. Alle kastjes bij de hand, een keramische kookplaat en een afzuigkap. Buiten koken is nog steeds mogelijk, want er zit een buitenaansluiting voor gas op de Nordic. De zithoek van de Nordic is óf een luxe sofa met los tafelelement óf de traditionele treinzit. De Nordic is verder voorzien van een extra sterke verwarming (ook al handig bij het winterkamperen), een airco en een toilet.

Afspraak maken?

Wil je de Travelers zien? Neem dan even contact op, want Lume organiseert regelmatig een demo op een buitenlocatie. Of ze komen naar je toe. Afgelopen najaar was er zelfs een privésterrendiner op de overdekte binnenplaats van een fort (foto voorpagina). Neem bij interesse dus zeker contact op met Lume om te bekijken wat er mogelijk is.

Nu een Lume aanschaffen is in mei op vakantie kunnen. Lume werkt namelijk sinds kort naast alle bestellingen ook weer aan voorraadmodellen.