Geen gesleep met spullen

Deze karren maken het makkelijk

image

€124,-

Travellife bolderkar met dak

Neem al je spullen in één keer mee met deze Travellife bolderkar. Hij kan tot wel 75 kilo vervoeren en is voorzien van een dakje waarmee je spullen beschut blijven. De kar komt perfect van pas als hulpmiddel op de camping of tijdens een dagje uit.

image

€59,95

Bolderwagen opvouwbaar

Deze mooie donkergroene bolderwagen is stoere en ideaal om mee te nemen op vakantie of naar een dagje strand. Dit is een solide bolderwagen met zwart poedercoat stalen constructie en een groen polyester doek.

image

€149,95

Sens Design bolderkar

Ga gezellig met het gezin op pad en neem de Sens Design bolderkar mee. Deze kar is geschikt voor alle soorten uitstapjes en je gooit er alles in wat je nodig hebt. Van de kinderen, tot de picknickmand, alles past in deze grote bolderkar.

image

€64,99

Camp Active - Bolderkar

Deze opvouwbare bolderkar, ook wel trolley, genoemd is ideaal als je een dagje erop uit gaat met het gezin of als je zware boodschappen hebt. De kar beschikt over harde wieltjes en een trekstang.

image

€139,99

AXI AB210 bolderwagen

De AB210 opvouwbare bolderkar met afneembaar dak, achtervak, rem en duwstang van AXI is de veelzijdige oplossing wanneer je een extra handje nodig hebt. Je kunt de kar trekken via de trekstang die in lengte verstelbaar is.

image

€62,29

Travellife Catania bolderkar

De Travellife bolderkar Catania is ideaal voor het vervoeren van spullen naar de het strand of het campingzwembad. Door de twee zwenkbare voorwielen en het ergonomische handvat is de bolderkar zeer gemakkelijk in gebruik.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!