Campings

Noorwegen

Lillehammer camping

Camping met zo'n 175 plekken. Er is gratis wifi en 10 ampère stroom. Camping Lillehammer is het hele jaar geopend. Deze camping ligt vlak bij het Mjøsa-meer, het grootste meer van Noorwegen. Ook het mooie historische centrum van Lillehammer en het openluchtmuseum Maihaugen liggen om de hoek. Kom je samen met de kinderen, dan is een dagje naar het Hunderfossen Adventure Park beslist een aanrader. Kortom, genoeg te doen hier.

Skottevik feriesenter

Viersterrencamping met 300 plaatsen. Een slim uitgedachte camping die ook allerlei leuke activiteiten aanbiedt. Ook de stad Kristiansand en het kleinere Lillesand liggen niet veraf. Zuid-Noorwegen is het zomerparadijs van de Noren, met zijn charmante dorpjes vol witgeschilderde, houten huizen, duizenden grote en kleine eilanden en het grootste onderwaterrestaurant ter wereld (je moet hier lang vam tevoren een tafeltje boeken).

Fagernes Campingpark

Goede voorzieningen, geweldige sfeer en dicht bij het interessante Valdres openluchtmuseum. Het bergachtige terrein in de regio is perfect geschikt voor wandeltochten. Je kunt ook lange of korte fietstochten maken, zoals bijvoorbeeld over de Mjølkevegen. Mocht je hier in november naartoe komen, mis dan zeker het legendarische foodfestival Rakfiskfestivalen niet. Je kunt er de Noorse specialiteit deels gegiste forel proeven.

Sandvika fjord & sjøhus camping

De Sandvika fjord & sjøhus camping is prachtig gelegen aan een baai midden in de Lofoten. Je kunt er heerlijk vissen. Verken de Lofoten met de auto, kajak tussen de eilanden, vang een enorme vis en bezoek enkele charmante vissersdorpjes zoals Henningsvær en Nusfjord. Wil je de mensenmassa achter je laten, rijd dan richting de Vesterålen in het noorden.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

Moysand familiecamping

Een goede plek om te ontspannen. Geweldige voorzieningen voor campers, dichtbij de stranden en een kustpad. Wandel of fiets langs de kustlijn in het charmante witgeschilderde dorpje Grimstad, of verken de eilandengroep die vol prachtige grote en kleine eilanden ligt. Schrijver en dichter Henrik Ibsen bracht delen van zijn leven in dit zuidelijke dorpje door. Het plaatselijke Ibsen-museum is het oudste in zijn soort in Noorwegen.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.