Naar de stalling? Onze tips voor een goede winterslaap

Voor sommige campers en caravans zit het er weer op voor dit jaar. Ze gaan hun welverdiende winterslaap tegemoet in de stalling. Lees onze tips voor een goede overwintering van je kostbare bezit.

1

De caravan gaat naar de stalling Een stalling vinden valt – als we alle verhalen mogen geloven – best tegen. Veel vraag en het aanbod kan het amper bijbenen. Voor wie wel een stalling heeft gevonden, geven we tips. Er gaan dit jaar meer caravans naar de staling dan ooit. Voor veel caravaneigenaren is het de eerste keer. Voor anderen is het gesneden koek. Waar moet je zoal op letten wanneer je de caravan naar de stalling brengt? Lees ons artikel hier.

2

Het schoonmaken van de caravan of camper Gaat je camper of caravan weer naar de stalling voor de winter? Dan is het van belang dat hij goed schoon is. Om hem goed te poetsen, zijn de nodige handige hulpmiddelen verkrijgbaar. We zetten er in dit artikel een aantal op een rij voor je.

3

Handige tips: speciale aandacht voor koelkast en toilet

Vergeet niet om extra aandacht te besteden aan de koelkast en het toilet voor de camper of caravan naar de stalling gaat. Thetford heeft hier vijf handige wintertips voor. Zo kun je bij de eerste zonnestralen weer meteen zorgeloos op vakantie. Lees de tips van Thetford in dit artikel.