Camper van de toekomst?

De studenten van het Solar Team van de TU Eindhoven hebben een camper die volledig op zonne-energie functioneert: de Stella Vita. Lees hier het verhaal.

Fietsvakantie?

Fietsvakantie in Duitsland? Denk dan eens aan rivierfietspaden. Ontdek bijvoorbeeld de 600 kilometer lange Donau-fietsroute.

Kijk hier voor de info.

Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Woensdag 6 t/m zondag 10 oktober zijn de Jaarbeurshallen in Utrecht omgetoverd tot de grootste camping van Nederland. Kom ook en laat je inspireren voor jouw volgende roadtrip. Koop hier een kaartje met korting.

Trend: je eten roken

Het roken van voedsel is helemaal hot en trendy. Of het nu gaat om een stuk vlees of vis, groenten of fruit en zelfs zuivelproducten; alles is mogelijk. Barbecook biedt ruime mogelijkheden om met verschillende houtsoorten en technieken de lekkerste rookgerechten te maken. Ideaal is de Oskar Rookoven, hiermee kun je zowel koud als warm roken. Bij koud roken wordt de bereiding enkel gerookt, bij warm roken wordt deze tevens gegaard. Hij kost 199 euro. Kijk op deze site voor alle informatie.

Combi-Camp gaat eco

Combi-Camp gebruikt vanaf oktober TenCate EcoHemp tentdoek op zijn vouwwagens. Een mix van hennep, biologisch katoen en gerecycled polyester. Lees hier ons artikel.

Het is herfst

Gaat hij al de stalling in of doen we nog een rondje? In het laaste geval is de burcht Falkenstein in de Harz een mooie bestemming voor een uitstapje als de bossen straks geel, rood en oranje kleuren! Duitsland Vakantieland.

Vakantiefoto van de maand

Koffie langs de Maas. Op Natuurkampeerterrein camping Geijsteren. Foto van Jolanda.

Jouw vakantiefoto ook hier? Stuur hem op.

Meer pechgevallen voor de ANWB alarmcentrale

De meeste buitenlandse pechmeldingen kwamen dit jaar uit Frankrijk. En de lekke band staat op 1. Lees hier het hele verhaal.

Kamperen bij de boer

Wandelen, fietsen en genieten van de natuur doe je bij een (boeren) SVR-camping. Onder het genot van een goed boek geniet je van een oase van rust. Met ruim 2000 kleinschalige campings in binnen- en buitenland heb je een ruime keuze en is er voor ieder wat wils. Voor slechts10 euro per jaar ben je donateur van de stichting en krijg je meteen toegang tot de campings.

Alle info lees je hier.