De extra comfortabele Style Comfort van LMC

Wie kiest voor een van de indelingen van de Style-caravanserie van LMC heeft al niets te klagen. Wil je voor een scherpe prijs nóg comfortabeler op reis? Kijk dan eens naar de drie indelingen van de speciale LMC Style Comfort.

De Style caravanserie

Wie kiest voor de Style-caravanserie van LMC heeft heel wat te kiezen. Zo zijn er zes verschillende indelingen. Onder de naam Style Lift zijn er ook nog twee indelingen met een hefbed. Dat zorgt voor extra veel interieurruimte overdag. En dan is er nog de speciale Style Comfort. Met de gloednieuwe Style Comfort 460 E zijn er – naast de 440 D en 450 D – nu drie verschillende indelingen van deze Style met een extra ruim comfortpakket.

Ideale caravan voor jonge gezinnen

De Style-caravanserie van LMC is onder andere ideaal voor jonge gezinnen. Er zijn zes verschillende indelingen met tot aan zes slaapplaatsen. Het design is mooi en tijdloos. De zogenoemde Long Life Technologie (LLT) staat voor duurzaamheid made in Sassenberg. Op elke caravan van de Style-serie kriijg je maar liefst 12 jaar opbouw-waterdichtheidsgarantie. De 'gewone' Style-caravan heeft al heel wat in huis. Zo zijn de voor- en achterkant – evenals het dak – voorzien van gfk. Zaken als een derde remlicht en een garageluik zijn standaard. De caravan staat op een AL-KO chassis en is voorzien van een stabilisator. De keuken telt drie pitten. De rugventilatie achter de meubels zorgt voor een altijd goede temperatuur. De stopcontacten hebben ingebouwde usb-aansluitingen (foto hienaast). Makkelijk je mobiel opladen dus.

Drie keer Style Comfort

Er is keus uit een indeling met Frans bed, queensbed of enkele bedden. De 440 D heeft achterin een ruime rondzit. Voorin een Frans bed met daarnaast de badkamer. In de 450 D achterin een treinzit. In het midden de keuken met daar tegenover de badkamer. Voorin een ruim queensbed waar je helemaal omheen kunt lopen (foto hiernaast). De nieuwe 460 E Style Comfort heeft dezelfde indeling. Alleen staan er op de plek van het queenbed nu twee enkele bedden in lengterichting. Voor iedereen is er een ideale Style Comfort-indeling.

Comfortpakket met vele extra's

De Style Comfort doet zijn naam alle eer aan. Wat maakt deze uitvoering extra comfortabel? Nou, bijvoorbeeld de rolbare watertank in de disselbak. De multifunctionele buitenaansluiting die je kunt gebruiken voor gas, 12 volt en 230 volt, en de tv en satelliet. De hordeur. De niveauaanduiding van de verswatertank. De ringverwarming op 230 volt. De elektrische vloerverwarming. Het HEKI 2 dakluik. De stabiele uitdraaisteunen met Bigfoots. Het raam en de afvalemmer van de buitendeur. De voortentverlichting op 12 volt. De Truma Theme warmwaterverzorging. En de twee usb-aansluitingen. En omdat het oog ook wat wil: de mooie aluminium velgen zorgen ervoor dat de caravan er top uitziet. Ook de disselafdekking oogt mooi.

Wie van de drie?

Zoals gezegd zijn er drie verschillende indelingen van de Style Comfort:

- De 440 D met een maximaal gewicht van1500 kilo. Hij kost 20.840 euro.

- De 450 D met een maximaal gewicht van 1360 kilo. Hij kost 23.980 euro.

- De 460 E met een maximaal gewicht van 1300 kilo. Hij kost eveneens 23.980 euro.

De speciale Style Comfort is aan de buitenkant te herkennen aan de antracietkleurige bestickering. Voor wie extra comfortabel op vakantie wil gaan, is deze serie zeker de moeite waard om te gaan bekijken.