Kampeerkaart CKE van ANWB het eerste jaar helemaal gratis

De ANWB Kampeerkaart CKE biedt volop kampeergemak in je binnenzak! Voordelig kamperen? De CKE Kampeerkaart met al zijn voordelen is nu de eerste 12 maanden helemaal gratis. Meteen aanvragen en uitproberen dus!

Voordelig kamperen met de gratis CKE Kampeerkaart

"Voordeliger, leuker en onbezorgder. Heb jij hem al"? Nou, zeker weten. De CKE Kampeerkaart gaat al jaren mee. De laatste keer dat we (als in Yvonne en Luc) hem naar volle tevredenheid gebruikten was op Camping Parc des Maurettes in Frankrijk (foto hienaast). We gebruikten de card als legitimatie en stonden extra voordelig op een mooie plek. Loop de poort van de camping uit helemaal naar beneden. Daar neem je de trein naar Monaco of Menton, het laatste plaatsje voor de Italiaanse grens. Of je neemt de bus naar Nice of Antibes. De camping heeft hoogteverschil en heeft mooie plaatsen. Aanrader, vinden wij.

De vele voordelen op een rij

Met de ANWB Kampeerkaart CKE krijg je korting bij campings in het laagseizoen én hoogseizoen. Het hele jaar door, korting op staanplaatsen én huuraccommodaties bij ruim 2.400 campings in heel Europa. Wat dacht je van kamperen in het laagseizoen vanaf 10 euro per nacht of tot wel 35% korting in het hoogseizoen? Je bespaart al gauw 150 euro op je kampeervakantie. De card is ook meteen een vervangend legitimatiebewijs. Je hoeft niet langer je paspoort of rijbewijs af te geven bij de receptie van de camping. Bij de card is ook meteen een WA-reisverzekering voor het hele reisgezelschap inbegrepen (tot maximaal zes personen). Schade veroorzaakt op de camping of in/aan de huuraccommodatie is hiermee verzekerd.

Nog meer korting

Met de ANWB Kampeerkaart CKE profiteer je het hele jaar door van mooie kortingen op campings, kampeerreizen en kampeerartikelen. Profiteer daarnaast van exclusieve CKE-deals. Zoals toegang tot speciale CKE-kampeerreizen en doorlopend mooie aanbiedingen op kampeerproducten. Schrijf je in voor de Informatie & Service nieuwsbrief en ontvang informatie over alles wat met kamperen te maken heeft: bestemmingen, kampeermiddelen, inspiratie, verhalen en mooie aanbiedingen.

Nu ook de CKE caravanverzekering

Helemaak nieuw is de CKE Caravanverzekering. Deze is speciaal ontwikkeld voor kaarthouders van de ANWB Kampeerkaart CKE. Je bent all-risk verzekerd voor schade aan of diefstal van je caravan. En je kiest zelf je aanvullende dekkingen. Van hagel- en stormschade tot inventaris en rechtsbijstand. Je profiteert van standaard 5% premiekorting, een laag eigen risico van 75 euro en jaarlijkse gratis caravancontrole. Waar je ook bent en wat er ook gebeurt: met de CKE Caravanverzekering wordt kamperen onbezorgd genieten.

Dus met de ANWB Kampeerkaart CKE krijg je korting op je campingplaats of op een verhuuraccommodatie. Je kunt hem gebruiken als vervangend legitimatiebewijs. Je zit nooit meer zonder rijbewijs of paspoort in het buitenland. Wel zo prettig. Je bent WA verzekerd. En daarbij kun je ook nog eens gebruik maken van speciale deals en ontvang je een interessante inforamtie en service-nieuwsbrief.

Twaalf maanden gratis

Vraag de ANWB Kampeerkaart CKE nu aan en je krijgt hem de eerste 12 maanden helemaal gratis. Dat is vier seizoenen lang korting op 2.400 campings. En dat ook in het hoogseizoen. Je ontvangt je kaart binnen 8 werkdagen per post. Je kaart wordt automatisch jaarlijks verlengd. Het tweede jaar betaal je slechts 12,95 euro. Je kunt, na het eerste jaar op ieder gewenst moment de kaart opzeggen. Kijk voor alle informatie op deze site.

Deel met vrienden