Actiemodel Eriba Nova Trend Edition

Van de Eriba Nova Trend 445 en 480 is er nu een speciaal actiemodel. De Trend Edition heeft – naast alle voordelen van de Nova Trend – een extra complete en comfortabele uitrusting.

De Eriba Nova voordelen

De Eriba Nova is van zichzelf al een onderscheidende caravan. De innovatieve opbouwtechniek CLIMADUR zorgt voor een uitstekende isolatiewaarde. De voor- en achterzijde zijn, evenals het dak, van hagelbestendiger gfk. Ook in de vloer zit gfk. Dat beschermt tegen verrotting en maakt van de Nova Trend Edition een duurzame caravan. Opvallend zijn ook de mooie lichtmetalen velgen en de led-achterlichten. De gladde zilverkleurige zijwanden zijn voorzien van een sportief buitendesign. Het geeft de Eriba Nova Trend Edition een hoogwaardig voorkomen.

Super comfortabel actiemodel

Heb je in de Nova Trend toch al niet te klagen over comfort; het actiemodel Edition doet daar nog een flinke schep bovenop. Dat begint al met het Eriba Smart Home-systeem. Op het TFT-display boven de ingangsdeur kun je alle belangrijke functies eenvoudig regelen. Van verwarming, via de airco, tot informatie over de accu. Via de Eriba-app kun je het ook op afstand regelen. De bedden in de Eriba Nova Trend Edition zijn voorzien van een ergonomische houten lattenbodem. De hoogwaardige matras heeft zeven zones. Je mag rekenen op een hoog slaapcomfort. De lattenbodems kunnen ook nog eens omhoog worden geklapt. Door een sterke gasdrukveer blijven ze omhoog staan. Zo heb je gemakkelijk toegang tot de grote bergruimte onder het bed. De bekleding is standaard voorzien van een vlekwerende coating. Daardoor is de bekleding onderhoudsvriendelijk.

Modern stijlvol interieur

Het interieur van de Eriba Nova Trend Edition is zowel modern als stijlvol. De bovenkasten beschikken allemaal over een veilige soft-close sluiting met vergrendeling. De ambianceverlichting bestaat uit dimbare lichtzones. Samen met de variabele accentverlichting zorgt deze verlichting voor een prettige sfeer. Leuk detail is de nieuwe Eriba-acculamp. Die is zowel staand als hangend te gebruiken. In de caravan of in de voortent. Hij kan zelfs als zaklamp dienst doen.

Actiemodel Edition: twee indelingen

Het extra complete en comfortabele actiemodel Trend Edition is er in twee indelingen. Dat zijn de 445 en 480. De 445 heeft achterin een Frans bed, met daarnaast de badkamer. Voor de badkamer de wastafel. In het midden zien we tegenover de toegangsdeur de keuken en de koelkast. Daartegenover de hoge kast voor kleding. Voorin de zithoek waarvan eventueel een tweede bed te maken is. Bij de 480 staat die zithoek helemaal achteraan. In het midden aan de kant van de toegangsdeur de keuken. Aan de overkant de badkamer met toilet en wastafel. Helemaal voorin zien we het tweepersoonsbed. Dat heeft de van Eriba bekende V-vorm aan het voeteneinde. Hierdoor is het gemakkelijker in- en uitstappen.

Nog completer

Wil je het nog completer? Optioneel kun je voor extra's kiezen als een airco, een luifel, een tv, een radio-entertainment-systeem of een fietsenrek voor op de dissel.

De beide actiemodellen hebben een maximaal gewicht van 1800 kilo. Het laadvermogen bedraagt 430 kilo. Maar hiervoor zijn meerdere opties mogelijk. De 445 is 6,85 meter lang. De 480 meet 7,03 meter. De Eriba Nova Trend Edition is verder 2,30 meter breed en 2,61 meter hoog. De actieprijs all-in af-dealer is respectievelijk 29.990 en 30.490 euro.