Volop keus bij Carthago

Carthago biedt niet alleen keuze uit verschillende campersoorten en indelingen. Er valt ook nog uit drie verschillende basisvoertuigen te kiezen. Er is namelijk een Carthago op Fiat, Iveco en Mercedes.

Al het goede komt in drie├źn

Op zoek naar een premiumcamper die perfect bij je past? Bij Carthago heb je volop keus. Ook uit basisvoertuigen. Je kunt namelijk kiezen voor de Fiat Ducato met verlaagd AL-KO chassis Carthago special. Of de Mercedes-Benz op enkele of dubbele as. En als derde is er de Iveco Daily met robuust ladderchassis, achterwielaandrijving en dubbellucht.

De drie basisvoertuigen hebben elk zo hun voordelen. Wat ze gemeen hebben? In combinatie met het Carthago premium DNA is het resultaat altijd een camper die uniek is op het gebied van exclusiviteit en kwaliteit. En die de hoogste mate van veiligheid biedt. Daar kun je op vertrouwen!

Fiat: chic c-line T

De halfintegraalserie chic c-line T is luxueus, extravagant, comfortabel en tegelijkertijd buitengewoon praktisch. Hij overtroeft zijn soortgenoten met laadvermogen, bergruimte, hoogwaardig rijcomfort, modern design en ultiem wooncomfort. Het interieur kenmerkt zich door een vloeiende vormgeving. Er is keuze uit twee verschillende dessins. De zithoek is een L-vormige zitbank met een losse zijzit. In de dubbele bodem veel verwarmde opbergruimte. Comfortabel, want zowel van binnen als van buiten te bereiken. Standaard is de chic c voorzien van het Fiat-veiligheidspakket. Daarin airbag, ABS, ESP, ASR, elektronische startblokkering, Hill Descent Control en Traction Plus. De chic c op Fiat is er tot aan een maximaal totaalgewicht van 4,5 ton.

Mercedes: c-tourer T

Deze halfintegraal is er naar wens tot 3,5 of 4,5 ton maximaal toegestaan gewicht. Hij is compact en blinkt uit met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. Vier populaire modellen van deze serie zijn nu ook verkrijgbaar met de Mercedes als basisvoertuig.

De Mercedes heeft een verlaagd AL-KO chassis. Het technisch innovatieve basisvoertuig overtuigt met het hoogste comfort en zijn moderne rijassistentie- en veiligheidssystemen.

Van queensbed en een dwarsgeplaatst bed tot aan het hefbed boven de zitgroep. Er is vast een indeling van de c-tourer T op Mercedes die helemaal bij je wensen past.

Iveco: chic s-plus

Het paradepaardje van de Liner-serie van Carthago heeft achterwielaandrijving en een maximaal totaalgewicht van 5,8 tot 6,7 ton. De s-plus heeft een hoog laadvermogen en een flink trekgewicht. Desgewenst is hij uitgevoerd met een achttrapsautomaat.

Standaard komt hij met het veiligheidspakket Iveco Daily dat bestaat uit ESP, ASR, ABS, elektronische startblokkering en heuvelrem.

Alles is ruim in deze camper. Van de comfortabele zithoek tot aan de praktische badkamer. In het woongedeelte is de stahoogte een aangename 2,11 meter. Twee houten schuifdeuren maken het mogelijk de verschillende delen van de camper van elkaar te scheiden. De scootergarage is binnen 1,45 meter hoog en belastbaar tot aan 450 kilo.