Laika


Ecovip H 3109

Frankia


I 890 Q-DB

Itineo Cosy


SC/MC 700

De Ecovip van Laika gaat al een hele tijd mee. Hij is helemaal bij de tijd en heel populair. De nieuwste indeling is de H 3109. Die heeft achterin enkele bedden. Nieuw is ook de doorlopende dubbele bodem. Basis is de Fiat Ducato met standaard 140 pk. Meer pk's kunnen optioneel ook. Lees hier verder.

Mag het nog een onsje meer zijn? Kies dan voor de Titan-uitvoering. Dan kom je exclusief bpm boven de anderhalve ton, maar dan heb je ook wat. Je maakt de Frankia I 890 Q-DB namelijk helemaal autark. Het queensbed is met een breedte van 1,60 meter ook al gigantisch. En uiteraard is het bed elektrisch te verstellen. Naar het artikel.

De Frankia I 890 integraal is er nu ook met een queensbed bovenop de uitzonderlijk grote garage. Het model heet Q-DB en is per direct te bestellen. Je koopt bijna negen meter aan pure luxe, want in een camper van het 60-jarige Frankia kom je helemaal niets te kort. Het zitcomfort is ongeƫvenaard.

De Itineo Cosy SC/MC 700 blijft onder de zeven meter lengte. De SC heeft achterin een stapelbed voor de kinderen. De MC heeft een ruim queensbed op die plek. Voorin hangt in beide uitvoeringen een hefbed boven de zithoek. Daar twee langsbanken tegenover elkaar. Heel modern. Naar het artikel.