Winterbandenwissel

Vergeet je ook dit jaar de winterbandenwissel niet? Bij temperaturen onder de zeven graden zijn winterbanden aan te raden. Je kunt er in andere landen zelfs flinke boetes voor krijgen als je ze niet hebt.

Camperplaats Enschede

Een nieuwe camperplaats aan de rand van Enschede. Lonneker Es heeft zes ruime plaatsen. Lees er hier meer over.

Zware Ford Transit

De Transit krijgt er een zware uitvoering bij. Die staat op 5 ton maximaal gewicht. Als bus en als chassis-cabine (enkel of dubbel). Interessant voor de camperbouwer.

Opel Zafira als camper

Wie op zoek is naar een supercompacte camper denkt misschien niet aan het merk Opel. Crosscamp maakt van de Opel Zafira een heerlijk praktische camper. Zeker de moeite van het bekijken waard.

Heb jij hem al?

Het enige echte Campingtrend-mondkapje. Vier verschillende kleuren en met print van een camper, caravan, tent of camping. In drie maten. Bestel het hier.

Verkooprecord

Dit jaar worden er naar verwachting zo’n 7100 caravans en 2400 campers verkocht. Een stijging van respectievelijk 3 en 17 procent, meldt branchevereniging KCI. Er zijn nu 419.000 caravans en 139.500 campers in Nederland.

German Design Award voor Home Light

Bürstner wint deze prijs voor zijn leuke lampje. Flexibel te gebruiken, overal waar je licht nodig hebt. Staand en liggend te gebruiken. Kijk hier.

Wat eten we vanavond?

Het is herfst. En dus maken we stoofpot met bokbier. Friet, rijst of aardappelen erbij en smullen maar. Hier staat het recept.

Kamperen in de sneeuw?

Nu de temperatuur weer daalt, gaan de nodige campers en caravans de stalling in. Dat is niet per se nodig, zo bewijzen we met deze video. Min tien in een buscamper. Bekijk de video hier.