Campings

Met een binnenzwembad

De Leistert

Je koop vooraf tickets voor een bepaald tijdslot. Per dag kun je één keer tickets reserveren. Vervolgens kun je volop genieten in het subtropisch zwembad. De Leistert is een vijfsterrencamping in Limburg. Er is een peuter- en een kleuterbad met speeltoestellen, en er zijn meerdere glijbanen. Ook twee warme bubbelbaden staan tot je beschikking. Laat je meedrijven in de stroomversnelling. Het zwembad is het gehele jaar geopend.

De Hertshoorn

Camping de Hertshoorn ligt op de Veluwe. Naast het groot buitenzwembad met familieglijbaan is er ook een binnenbad. Daar is het water nooit kouder dan 28 graden. Er is ook een indoorspeeltuin. Dus ook bij slecht weer en koudere dagen is er volop vermaak. De camping is kindvriendelijk en ligt vlakbij het dorp Garderen. Tegenover de camping is een klimbos te vinden. Deze hond- en autovrije camping heeft ook nog een spannende rotswaterspeeltuin.

Wijde Blick

Dit vakantiepark ligt op zo'n 1500 meter van het strand bij het Zeeuwse Renesse. Het binnenzwembad heeft een glijbaan en een kinderbad. Buiten zijn er de nodige speelvelden. Ook is er een natuurweide met schapen. De camping heeft een supermarkt en een luxe snackbar. Er zijn drie verwarmde santairgebouwen en een camperservicestation. In de omgeving is veel te doen. Of je nu cultuur of ontspanning zoekt, of juist actief bezig wilt zijn.

Sallandshoeve

Het overdekte zwembad is 60 vierkante meter groot. Aan het zwembad staat een kleine kinderglijbaan met daarnaast een kinderbadje. De camping heeft verder een speeltuin en speelveld, tafeltennistafel en een speelvijver. Je kunt er bowlen en midgetgolfen. Voor een snack kun je terecht in de snackbar bij het restaurant. Hier kun je ook pizza's afhalen. Fietsen en skelters zijn te huur. Of cross met een mountainbike lekker door de bossen.

Meer campings

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

De Berckt

Subtropisch zwemparadijs met een slotgracht. Compleet met waterspuwende draken en een drakeneiland. Oftewel: het thema op deze camping is ridders en jonkvrouwen. Het zwemparadijs heeft echt alles. Van Turks stoombad en sauna tot aan een apart kinderbad met een piratenschip. Deze middeleeuwse wereld kun je het hele jaar door bezoeken. De camping ligt midden in de Maasvallei bij het Limburgse Baarlo.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.