Beschermhoezen

Veilig de winter door

image

€92,30

Universele dakhoes

Deze universele dakhoes van ProPlus is geschikt voor een caravan of een camper met een maximale breedte van 300 centimeter.

De hoes is zes meter lang en gemaakt van ademend materiaal. Met de nylon spanbanden bevestig je hem gemakkelijk om jouw caravan of camper. Verder is de dakhoes licht in gewicht en UV-gestabiliseerd. De dakhoes wordt geleverd in een draagtas.

image

€99

Camperhoes

Een zachte afdekhoes voor campers. Deze grote hoes beschermt de camper tegen vuil, UV en stof in de stallingsperiode. De camperhoes heeft zijkanten van elastiek en riemen met een gebruiksvriendelijke sluiting. Zo sluit de hoes mooi aan op de camper en blijft hij goed zitten. Dankzij de rits in de camperhoes kun je altijd bij de camper. Het ademende materiaal zorgt ervoor dat condens en eventueel vocht verdampt. Afmetingen: 970 x 235 x 275 cm.

image

€39,68

Schotelhoes

Voor de nodige kampeerders niet geheel onbelangrijk: de tv-schotel op vakantie.

Nog belangrijker vindt Eurotrail het veilig en gemakkelijk opbergen van deze schotel. Zo is hij altijd klaar voor gebruik.

De hoes heeft een afmeting van 70 bij 70 centimeter.

image

€209

Caravanhoes

De Carpoint ultimate protection beschermt jouw caravan tegen extreme weersomstandigheden, zoals uv-straling, regen, wind, sneeuw en vorst. Daarnaast voorkomt de hoes dat stof, zeewater of strooizout de caravan aantasten. Het materiaal is ademend, zodat vocht kan ontsnappen. De caravanhoes is aan beide kanten op te rollen, zodat in- en uitstappen van de caravan mogelijk blijft. De caravanhoes sluit perfect aan door de elastische band.

image

€14

Wielhoes

Een eenvoudig te bevestigen wielhoes. Biedt bescherming tegen de zon voor de wielen van een caravan of van een camper.

De wielflap is voorzien van zeilringen waardoor de wielflap onder alle caravans goed passend kan worden afgespannen. De wielhoes is geschikt voor 13/14 inch wielen.

Gemaakt van sterk polyester met luxe 2-tone bekleding.

image

€43,87

Disselhoes

Universele disselafdekking caravan: lengte disselhoes caravan: 95cm; Hoogte (bij de hanger): 65cm; Hoogte (koppeling): 27cm. extra groot, geschikt voor bijna alle caravans en aanhangers, ook die met kluissloten. Hoogwaardig materiaal, waterdicht, minder gevoelig en slijtvast. Gemakkelijk schoon te maken. Maximale bescherming tegen invloeden van buitenaf. UV-bestendig: Geschikt voor alle seizoenen en weersomstandigheden.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!