Fendt


Bianco Activ 445 SB

Hobby


Excellent 460 SL

Kabe


Classic 600 GLE

Fendt komt met twee nieuwe modellen in de Bianco Actic-serie: de grote 720 SKDW en de kleine 445 SB. Die laatste heeft een lengtebed voorin en een rondzit achterin. Hij is uitermate geschikt voor reizende koppels. De badkamer vinden we voorin, naast het bed. Van de Activ zijn er vier indelingen.

Kabe liep voor het nieuwe seizoen zijn populaire Classic-serie nog eens na. We zien diverse detailverbeteringen. Zo zijn de garderobe, de disselbak en de bagageruimte onder het bed nu voorzien van verlichting. Daarnaast kreeg de serie een compleet nieuw ontwikkelde acherkant (op de foto hiernaast).

Ook deze Hobby, de Excellent 460 SL, is gemaakt voor twee personen. De keuken en de badkamer zijn achterin te vinden. Voorin zien we twee enkele bedden. Deze staan garant voor een prettige nachtrust. Voor het nieuwe seizoen kregen de caravans van Hobby een nieuw uiterlijk. Een grijze streep.

De Classic heeft nu mini-hamerslag beplating aan de buitenkant. De 600 GLE heeft enkele bedden voorin en een rondzit achterin. De keuken en de compacte badkamer staan in het midden van de caravan. Wil je een grote badkamer? Dan moet je de eveneens nieuwe 600 TDL zeker eens bekijken.