Actiemodel:

Sun Living S 70 SL Travel Star Edition

De halfintegraal S 70 SL van Sun Living zit standaard al boordevol hoogtepunten. Het actiemodel Travel Star Edition gaat nog een stap verder. Daarbij kan het voordeel voor de klant oplopen tot 5300 euro.

Zorgeloos op pad

Wie kiest voor een camper van Sun Living ­made by Adria kiest voor zorgeloos reizen. Daarop is de halfintegraal S 70 SL geen uitzondering. Hij is gemaakt om van te genieten. Comfortabel en volgestopt met praktische en slimme oplossingen. Prima geschikt om er het hele jaar door mee op pad te gaan. En dat voor een zeer scherpe prijs.

Er is het nodige te kiezen bij de halfintegralen van Sun Living. Dat begint al bij de acht verschillende indelingen van deze S-serie. Basisvoertuig is de Citroën 2.2 HDI met 165 pk of de Fiat met 2.3 met 140 pk. Het vernieuwde interieur geeft je de keus tussen witte kastkleppen of kastkleppen met een houttint. Daarnaast is er keus uit drie bekledingsstijlen.

Slim en functioneel

De campers van Sun Living zijn slim en functioneel. Slim is bijvoorbeeld de uittrekbare tafel. Hiervan maak je desgewenst een extra slaapplaats. Ook handig: de verplaatsbare led-spots. De usb-aansluitingen zijn eveneens prettig in gebruik. Functioneel zijn de ruime garage en de vele opbergmogelijkheden in deze camper. En wat dacht je van de nieuwe ergonomische toilet-doucheruimte? Veel bewegingsvrijheid en toch vrijwel onzichtbaar als je hem niet gebruikt.

De S 70 SL heeft achterin twee enkele bedden. Hij is met een lengte van 6,99 meter aangenaam compact. Met een leeggewicht van 2823 kilo blijft er veel laadvermogen over voor alle vakantiebagage. Daar is ook ruimschoots plaats voor. Deze halfintegraal biedt tot aan vier slaapplaatsen. Hij heeft vijf zitplaatsen voorzien van een gordel.

Travel Star Edition

De S 70 SL met achterin enkele bedden (een hefbed voorin is standaard) is er nu ook als Travel Star-uitvoering. Dit is een rijk uitgerust actiemodel. Daarmee koop je een camper met nog meer voordelen:

  • Lengte onder de 7 meter
  • Vijf zitplaatsen met gordel
  • Een stahoogte van 2,10 meter
  • Ergo badkamer
  • Bedlengte van 2 x 2,05 meter
  • Garagehoogte van 1,21 meter
  • Een hoog laadvermogen
  • All season gebruik
  • Krachtige euro 6d motoren
  • Zeer compleet uitgerust

Zeer compleet wil zeggen dat de Travel Star-actiemodellen zijn uitgerust met het Design Plus Pack, het Safety Pack en het Travel Pack.

Boordevol extra's

Op de Travel Star zitten maar liefst drie accessoirepakketten. Daardoor heeft hij o.a. een zilverkleurige cabine en aluminium wielen. En een donkere grill en koplamopen. Mistlampen voor en led dagrijverlichting. Traction Plus en parkeersensoren achter. En een panoramavenster boven de cabine. Kies je voor de Fiat als basisvoertuig heb je bovendien een automaat.

De S 70 SL als Travel Star Edition is ondanks al deze extra's ook nog eens zeer aangenaam geprijsd. De versie op Citroën 2.2 HDI 35 L kost 67.950 euro. Jouw voordeel is 5000 euro. De versie op Fiat 2.3 35 L kost 74.350 euro. Jouw voordeel is 5300 euro.

Kortom Simply Great Times bij Sun Living. Nieuwsgierig? Dan snel naar de dealer. Er is er altijd een in de buurt.