Eindeloos lezen

Zes slimme e-book readers

image

€68,-

Denver EBO-620 6''E-INK

Met het 6 inch E-Ink scherm is deze EBO-620 onder alle omstandigheden goed afleesbaar. Zelfs in de felste zon kun je dit scherm goed aflezen. De afmeting van de e-reader is prettig compact waardoor je hem makkelijk kunt meenemen, bijvoorbeeld naar het strand. Het geheugen is 4 Gb en uit te breiden tot 32 Gb. De batterij gaat tot 20 dagen mee.

image

€79,95

KD E-reader 8 Gb

Een scherm van 7,2 inch en met ingebouwde verlichting. Spatwaterdicht. Deze e-reader heeft het allemaal en voor een verrassend prijsje. Je kunt het geheugen uitbreiden tot 32 Gb, dat zijn wel 12.000 boeken! Voor dat je dan uitgelezen ben. De accu heeft een capaciteit van 2100 mAh en het scherm is een lcd scherm. Daarom kun je ook video's op deze e-reader afspelen.

image

€85,-

Maoo E-reader To Go

Een scherm van 4,3 inch maar wel HD e-ink en 8 Gb intern geheugen. Door de compacte afmetingen steek je deze e-reader zo in je zak. Handig als je in de bus of trein wil lezen. Het gewicht van 110 gram zal je dan ook niet storen. Een lekker reisgezelletje dat je van je dagelijkse portie leesplezier zal voorzien. Geen enkele reden meer om papieren boeken aan te schaffen als je deze Maoo in je zak steekt.

image

€99,99

Kobo Nia - E-reader

KOBO, ik heb er zelf ook een e-reader van en die bevalt mij uitstekend. Compact en licht, met een helder scherm dat voorzien is van comfortlight. Het wil zoveel zeggen als, de licht temperatuur past zich aan aan de tijd van de dag. Het zorgt ervoor dat je niet te veel blauw licht binnen krijgt als je 's avonds in bed nog even ligt te lezen. De e-reader kan alle formaten aan, heeft een 6 inch scherm en weegt 172 gram.

image

€169,-

Kobo Aura H2O Edition 2

Beste uit de test van de consumentengids in april 2019. deze e-reader is waterdicht, heeft een scherm van 6,8 inche en een geheugen van 8 Gb. Hij weegt 207 gram en je bedient hem zonder knoppen. Het aanraakscherm reageert gelijk op drukken of vegen en zo kies je een boek en sla je de pagina's om. Net zo gemakkelijk als een tablet maat dan een stuk lichter.

image

€279,99

Kobo Forma e-reader

De nieuwste Kobo heeft een innovatief slank en licht ontwerp met een 8 inch scherm. Het scherm heeft een nieuwe feature; het kan teksten staand of liggend weergeven. De fraai vormgegeven behuizing is voorzien van knoppen om makkelijk te bladeren in een boek. Deze e-reader is net als de Kobo Aura H2O ed.2 en de Kobo Aura ONE waterdicht en is voorzien van ComfortLight PRO schermverlichting.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!