Campings

in Luxemburg

Kochelscheuer

Voor de sportieve kampeerder. De camping heeft een kunstijsbaan, tennis-, bowling- en golfbanen, en wandelpaden. Gelukkig zijn er ook twee restaurants zodat de inwendige mens niks tekort hoeft te komen. De camping telt 161 plekken. Er is een winkel en de wifi is gratis. Het sanitair is modern. Voor campers is er een servicestation. Luxemburg-stad ligt op 4 kilometer.

Val d'Or

Rivier De Clèrve spiltst de camping doormidden. Dit rustig kabbelendr riviertje heeft aan weerszijden kampeerplaatsen op ruime velden. Alle kampeerplaatsen zijn gemiddeld 100 m2 groot, met 6 ampère stroom en ze zijn autovrij. Ook beschikt de camping over vier verharde camperplaatsen. Deze zijn speciaal bij de entree aangelegd.

Kohnenhof

Gelegen in de Luxemburgse Ardennen, in de regio Eislek. Dichtbij het wandelparadijs Müllertal, de stadjes Vianden en Clervaux. Een rustige familiecamping aan de rivier in het prachtige natuurlijke 'Ourdal'. Geen gedoe met douchemuntjes, geen borg betalen voor toegangskaarten voor de slagboom of extra betalen voor warm water.

Um Bierg

Dichtbij de grens van België en Luxemburg, in het prachtig glooiende Natuurpark de Boven-Sûre. Een hoog en rustig gelegen terrassencamping. Een weids uitzicht over de schitterende omgeving. In de gezellige bistro Beau kunnen gasten terecht voor een drankje, heerlijke maaltijden en het afhalen van vers brood. Er is ook een zwembad.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

Trois Vierges

Deze camping ligt op 120 meter van het centrum. Ruime gemoedelijke plaatsen met schaduw. Modern en schoon sanitair, gratis wifi en ontbijtservice. Sportvelden, een speeltuin en twee zwembaden. Een restaurant ligt op 200 meter. In juli en augustus is er een animatieteam voor de kids. Veel wandel- en fietsroutes.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.