Campings van het Jaar

Na de caravans en campers zijn de ANWB Campings van het Jaar aan de beurt. Hier vind je de winnaars. En ook heel leuk: een charmecamping voor 50+ die voor de vijfde keer in de top 3 staat (foto hiernaast). Morgen lees je nog een interview met de Nederlandse eigenaren van een prijswinnende Italiaanse camping. Ook voor de juiste camping moet je dus bij ons zijn.

Welke droomreis zou jij willen zien?

Op ons YouTube-kanaal staat een video met een droomreis. We namen je mee naar het Noorderlicht. Wil je meer droomreizen zien? Zo ja, waar naartoe? Laat het ons weten in de comments onder de video. En misschien is jouw tip wel onze volgende bestemming. Naar de droomreis-video.

Wandelvakantie? Camping de Koeksebelt

Geniet hier van Hollandse landschappen. Of van het oude stadje Ommen, dat op loopafstand van de camping ligt. Wandel langs het water in het Vechtdal. Of beklim de Lemelerberg, die (echt waar) 80 meter hoog is. Meer weten?

Kies eens voor die andere kant van het Gardameer

Waarom de noordkant van het Gardameer eigenlijk nog mooier is dan de zuidkant? Je leest het hier.

Heb jij hem al?

Het enige echte Campingtrend-mondkapje. Vier verschillende kleuren en met print van een camper, caravan, tent of camping. In drie maten. Bestel het mondkapje hier.

Roetfilter apk-eis

De apk-keuring van dieselvoertuigen wordt per 1 juli 2022 uitgebreid met een meting van het roetfilter. Werkt het nog goed? Lees hier het artikel op de NKC-site.

Feest bij Bravo

Zie jij welke caravan hier is ingesneeuwd?

De geïsoleerde tenten van Crua Outdoors

Winterkamperen in een tent? Ja hoor. En zeker als je een tent van het Ierse Crua Outdoors gebruikt. Die zijn namelijk geïsoleerd. Niet alleen warmte en kou blijven buiten. Ook dringt er minder licht en geluid binnen. Lees hier ons artikel.