Camperinterieur van Hornbach

En wat doe je als je op Campingtrend leest over het camperinterieur dat bouwmarkt Hornbach verkoopt? Dan schaf je het natuurlijk meteen aan. Althans, dat deed onze lezer Kris Smeyers. Het resultaat hiernaast op de foto. Hij vindt het degelijk spul en zeker een aanrader. Hier lees je er alles over.

Campingtrend Campingkok

Binnenkort weer naar de camping of camperplaats? En heb je nog een receptje nodig voor een lekkere campingmaatijd?

De Campingtrend Campingkok helpt je graag.

Vakantie op het water?

Ben je een waterrat? Dan is de nieuwe website 'Vakanties op het water' een echte aanrader. Kijk hier voor meer info.

Duits protest tegen Franse sticker

Het laatste woord over de Franse dodehoeksticker is nog niet gezegd. Vooralsnog is hij per 1 mei 2021 verplicht op campers zwaarder dan 3500 kilo. Maar met name de Duitsers liggen nog dwars. Je leest het hier.

Lichtgewicht en opblaasbaar

De nieuwe Alpkit Aeronaut is er als tent voor één en twee personen. Hij weegt minder dan anderhalve kilo. Vanaf 200 euro. Bekijk hem hier.

Fietsen mee?

Luc van Campingtrend kiest voor zijn elektrische fietsen voor de BC 260 van Enduro. Deze fietsendrager staat op de dissel. Hij kan 60 kilo dragen en heeft een uniek schuifsysteem. Gemonteerd bij Rutten-Ridderbeks. Zie onze site.

Camper niet meer gedoogd langs Leidsevaart in Lisse

De gemeente Lisse laat weten sinds 1 april 2021 streng te handhaven op de Leidsevaart. Camperaars mogen hier niet meer parkeren en overnachten. Campers worden dus niet langer gedoogd. Lees verder op de NKC-site.

Kogeldruk en trekgewicht. Hoe zit het ook weer?

Ga je met vouwwagen of caravan op pad? Dan moet je letten op het trekgewicht en de kogeldruk. Maar hoe zit dat nou ook alweer?

Je leest er hier alles over.