Campings

in Friesland

UtSicht

Minicamping die uit het zicht is gelegen. Maar ook met een prachtig uitzicht. Een gemoedelijke camping met maximaal vijftien plaatsen. Deze zijn voor caravans en voorzien van een tegelplateau. Er is ook een veld voor tenten. Deze SVR camping ligt op de grens van Friesland en Drenthe. De camping ligt aan de rand van een bos. Bakkeveen ligt op 3,5 kilometer. Hier vind je onder meer een grote supermarkt.

't Achterom

Minicamping met vijftien ruime plaatsen. Op de camping meerdere watertappunten. Het sanitair omvat onder meer twee complete badkamers. Leeuwarden, Groningen en Dokkum zijn in de buurt. Ook Ameland en Schiermonnikoog zijn als dagtrip een aanrader. Het Nationaal Park Lauwersmeer en het Nationaal Landschap De Friese Wouden bieden ruime mogelijkheden voor wandelaars en fietsers.

De Koaipleats

Camping in Damwâld. Kijken bij het koemelken en pony's borstelen. In het vlakbij gelegen bos zijn ruiterpaden. Een fiets huren kan ook. Aan fietspaden eveneens geen gebrek. Op loopafstand ook viswater. Kortom, je hoeft je niet te vervelen. Want meehelpen met het uit de wei halen van de 85 koeien mag ook. Voordeel: er is altijd verse melk. Er lopen ook paarden, geiten en hangbuikzwijntjes rond.

Hettinga

Kleinschalige boerderijcamping. Direct aan het water gelegen met een eigen aanlegsteiger. Dus de boot meenemen is een optie. De camping ligt midden in Friesland en op loopafstand van Terherne. Ook Akkrum, Grou, Sneek, Joure en Heerenveen zijn in de buurt. Wifi is gratis.

Meer campings

Heb je onze nieuwe campingpagina al gezien? Er komen wekelijks campings bij. Vaak campings waar we zelf zijn geweest en waarover we iets te vertellen hebben. Informatie uit eerste hand. Van Oostenrijk tot Kroatië.

Jonkman

Rustige camping met vijftien plaatsen. Direct aan het water. Rust, ruimte en bossen. De wifi is er gratis, evenals de elektra en het warme water. Het toiletgebouw is verwarmd. De camping is een uitstekende uitvalbasis voor wandel- en fietstochten. In de omgeving van de camping zijn mooie wandelpaden zoals de Tjongervallei of het Beekdal Koningsdiep.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.