Eerst een bakkie!

Koffiegemak op de camping

image

€58,50

Bosch Tassimo Vivy 2

En koffiezetapparaat waarin je met de Senseo-koffiepads een heerlijk bakje koffie zet. Hij gebruikt 1300 watt, dus hij werkt al als je 6 ampère op de camping hebt. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,7 liter en hij weegt 2,5 kilo.

image

€119,99

Bosch Tassimo Machine Suny

De Tassimo Suny is geschikt voor Nespresso-cupjes. Op de foto de blauwe versie. Deze machine weegt 2,8 kilo en gebruikt net als de Vivy 1300 watt. Het reservoir heeft een inhoud van 0,8 liter. Er is ook een zwarte en die is een stuk goedkoper. Die vind je hier

image

€70,-

Krups Dolce Gusto Piccolo

De derde techniek op de koffiecupjesmarkt: Dolce Gusto van Nescafé. Deze Piccolo gebruikt wel 1500 watt en daarvoor heb je minimaal 6,5 ampère nodig. Het waterreservoir heeft een inhoud van 0,6 liter en hij weegt 2,6 kilo.

image

€79,99

Krups Essenza Mini

Deze hebben wij zelf in de camper. Een compacte koffiemachine voor Nespresso-cupjes. De inhoud van het reservoir is 0,6 liter en hij weegt 2,9 kilo. Het stroomverbruik is maximaal 1300 watt. Daarmee is 6 ampère dus voldoende. Wij gebruiken hem op de omvormer.

image

€30,95

Nespresso capsulehouder

Waar laat je nou die cupjes in de caravan of camper? Nou, in de koffiecupjeshouder. Je schroeft hem zo tegen de binnenkant van een kastdeurtje of gewoon tegen een wandje, want hij is nog decoratief ook.

image

€99,95

Dolce Gusto capsulehouder

Ook voor de Dolce Gusto-capsules is er een speciale houder. Net zo handig als de houder voor Nespresso-cupjes. En ook deze schroef je zo tegen de binnenkant van een kastje of een wand.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!