Rode draad door Hannover

In het Duitse Hannover kun je letterlijk de rode draad volgen. De Rote Faden brengt je langs 36 bezienswaardigheden in de binnenstad. De route is drempelvrij. Kijk hier voor info.

Spax campingschroef

De campingschroef gebruik je als haring. De hamer kun je weggooien, want de schroefboormachine doet voortaan het werk. Ander voordeel: hij steekt amper uit. Naar de site.

Ebussy: VW bus 2.0

De Ebussy moet op de legendarische Volkswagenbus lijken, maar dan kleiner en elektrisch. Geslaagd? Oordeel zelf. Als het goed is, komt hij volgend jaar te koop met tien uitwisselbare carrosserievarianten. Er is ook een video.

Russische Bukhanka als camper

Op zoek naar een camper zonder rij-assistsystemen? Geen cruise control, stuurbekrachtiging of airco nodig?

Dan is de Russische Bukhanka precies goed. Hij is er als buscamper en als alkoof. Kijk op deze site.

Heb jij hem al?

Het enige echte Campingtrend mondkapje. Vier verschillende kleuren. De camper, caravan, tent en camping. In drie maten. Bestel het hier.

CP Apeldoorn dicht

NKC meldt dat er veel nieuwe cp's bij komen. Lees hier meer. Helaas gaat er in Apeldoorn ook eentje dicht: Parking Aquacentrum Malkander. Er zijn te veel campers en mensen legen cassettetoiletten in de bosjes. Klachten dus. De gemeente zoekt een nieuwe locatie.

Kijken en winnen!

In onze Campingtrend Voorpret Liveshows geven we mooie prijzen weg. Zoals een caravanmover, beschikbaar gesteld door AL-KO Benelux vanuit het nieuwe servicecenter in Nieuw-Vennep. De familie van der Knoop won deze mover. Nogmaals gefeliciteerd!

Kip caravan vanuit je luie stoel

Bekijk het aanbod in de online Kip Configurator en ontdek hoe je binnen drie minuten eigenaar kan worden van een Kip Shelter, Kompakt, Vision of Greyline. Veel samenstellingen zijn direct uit voorraad leverbaar! Je ziet het hier,