Voor elk weer is er

Een GELE oplossing

image

€63,02

Tretorn Wings regenjas

Een echte regenjas is natuurlijk geel. Dit is een waterdichte (uiteraard) Tretorn regenjas voor dames en heren. Klassiek ontwerp, geïnspireerd op de jaren 60 en 70. De jas is gemaakt van 20% PU en 80% polyester. De jas is winddicht en heeft een waterkolom van 8000 mm. Daarnaast heeft de jas getapete naden, verstelbare manchetten en een tie-on koord in de capuchon. De knopen op de jas zijn wit met een klein Tretorn logo.

image

€15,95

CaWo badhanddoek

De zachte CaWO handdoekcollectie Noblesse biedt voortreffelijke badstofkwaliteit in vele verschillende kleuren. Eén kant van de Noblesse handdoeken is voorzien van glinsterende velours strepen. Ze maken de handdoeken nog luchtiger en zachter.

Het premiummerk met de hoogste kwaliteit, modieus design en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

image

€100

HQ vlieger Neon

Deze HQ vlieger is geschikt voor beginnende en gevorderde kites. Deze kite kenmerkt zich door zijn power en snelheid. Deze Symphony Pro is een van de favoriete vliegers van HQ. Dit is een frameloze vlieger en daardoor betrouwbaar in de lucht. Deze vlieger behoudt altijd zijn vorm, doordat de luchtkamers van de vlieger met lucht worden gevuld. De Symphony Pro beschikt over een unieke trekkracht. De ideale vlieger voor iedereen dus!

image

€14,95

Baby zwemring

Zwemring Baby Float Geel - 70cm. Gemaakt van stevig vinyl, getest op kwaliteit. Hij maakt de baby vertrouwd met water. De zwemring heeft een comfortabele rugsteun voor extra stabiliteit. Hij is voorzien van dubbele luchtkamers en veiligheidsventielen. Het materiaal is van een duurzame kwaliteit, de zwemring is volledig voorgetest (conform EN 13138-3). Leeftijd: vanaf 1 jaar. Met een draagvermogen tot 11 kilo.

image

€122,95

Tent Volkswagenbus

Op zoek naar een kampeermiddel waarmee je zeker opvalt? Deze tent met de vorm en het uiterlijk van het Volkswagenbusje uit de jaren zestig gaat gegarandeerd een grote hit worden op campings. Deze ruime Volkswagen vierpersoonstent is een luxe replica op ware grootte van de Volkswagen camper uit 1965. Toen was ‘ie razend populair onder hippies en nu weer helemaal trendy. Hij heeft een hoogte van 1.83 meter. De tent is in totaal 3.88 meter lang.

image

€79

Houten parasol

Deze parasol heeft een houten frame met draaihendel. Het doek is 300 cm diameter en heeft een UV 30+ bescherming. Hiermee kan je stijlvol uit de zon zitten.

De houten paal beschikt over een draaihendel waardoor je binnen no-time je parasol in- of uitklapt. Met een diameter van 3 meter en een hoogte van ruim 2,5 meter kan je voldoende schaduw creëren.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!