Mestic compressor koelbox

Een losse koelbox is handig onder de luifel of in de voortent. Voor de blikjes, de frisdrank of de bbq-spullen. De Mestic MCC 25 en 35 koelboxen koelen tot min achttien graden.

Koelbox in twee maten

Zelf vinden wij het handig om de voorraad te verdelen. Het broodbeleg en de groenten in de koelkast. De flessen frisdrank en blikjes in de koelbox. Gemakkelijk voor het grijpen in de voortent. Hoef je niet elke keer de caravan in.

De best presterende koelboxen zijn de compressorkoelboxen. De koelbox van Mestic koelt tot min 18 graden. En dat ongeacht de omgevingstemperatuur. Dus ook aan het Gardameer kun je er ijsblokjes mee maken.

Werkt op 12 en 24 volt

De Mestic koelbox is er in twee maten. In de MCC 25 passen 1 literflessen. In de iets grotere MCC 35 passen 2 literflessen. De koelboxen hebben een vak voor temperatuurgevoelige etenswaren.

Ze hebben een led-lampje aan de binnenkant. Op het touchscreen display aan de buitenkant stel je de gewenste temperatuur in. De koelbox werkt op 12 en 24 volt. Handig voor onderweg. Koop er een omvormer bij en hij kan ook op 230 volt.

De koelbox MCC 35 weegt 14,5 kilo en is (lbh) 33 bij 46 bij 58,5 centimeter groot. Je krijgrt er twee jaar garantie op. Met een adapter werkt hij ook op 230 volt.

De Mestic compressorkoelbox is verkrijgbaar vanaf 349 euro. De grote kost vijf tientjes meer.

En op powerpack

Sta je niet aan de paal? Dan kun je je de Mestic koelbox ook aansluiten op het Mestic powerpack. Dat is een sterke lithium powerbank. Je ziet op het display hoeveel stroom je verbruikt en hoeveel stroom er nog in zit. Op de 20 Ah capaciteit van deze powerbank kan de koelbox 20 uur draaien. Als je de klep niet te vaak open en dicht doet nog wel langer ook. Je kunt er uiteraard ook je laptop of smartphone op aansluiten.

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies