Fendt


Nieuwe Bianco en Diamant

Adria


De nieuwe Adora

Hobby


Excellent 460 SL

Het caravannieuws bij Fendt. Dat is om te beginnen de nieuwe Bianco. Hij is er als Selection en als Activ. In totaal zijn er maar liefst elf verschillende indeligen om uit te kiezen. Daarvan zijn er drie voorzien van een kinderkamer. Ook met vloeistof- en vloerverwarming. Hier lees je er meer over.

Adria presenteert de compleet nieuwe Adora. De verbeterde versie van een succesnummer. Strakker, rechte lijnen. Veel bergruimte en praktische details. Ook meteen de meest aerodynamische caravan die er te koop is. Als all-in met alles erop en eraan. Prijzen vanaf 23.995 euro. Lees hier het artikel.

Fendt heeft ook de Diamant vernieuwd. Die is extra rijk uitgerust met het '50 jaar Fendt-caravan'-pakket. Dat omhelst o.a. leren bekleding en een Truma dakairco. Er zijn drie indelingen, twee keer een 560. De grootste is de 650. Prijs vanaf zo'n 35.000 euro. Op onze site lees je er alles over.

Bij Hobby drie nieuwe caravanmodellen. De kleinste is de Excellent 460 SL. Die heeft de keuken en badkamer achterin. Een dinette en de koelkast en kastruimte in het midden. Helemaal voorin twee ruim bemeten enkele bedden. Net als alle Hobby's heeft hij een nieuwe grijze streep aan de buitenkant.