Concorde


Liner

Bürstner


Lyseo TD 644 G

Roller Team


Kronos 271 en 291

De nieuwe Liner Plus van Concorde heet voortaan kortweg Liner. Ongekende luxe, comfort en ruimte. Het interieur doet niet onder voor een luxe jacht. Hij is er in drie verschillende indelingen. De Smart of Mini Cooper voor de boodschappen rij je zo de garage in. Vanaf zo'n 355.000 euro ex bpm.

Uitbreiding van de compacte Kronos-serie bij het Italiaanse Roller Team. De Kronos 291 is er als halfintegraal en als alkoof. Hij heeft achterin een tweepersoonsbed. Boven de zithoek van de halfintegraal nog een hefbed. We zien een L-vormige bank in de zithoek. Basis is of de Transit of de Ducato.

Bürstner voegt een nieuwe indeling toe aan zijn Lyseo-halfingraalserie. En een heel bijzondere nog wel. Want de Lyseo TD 644 G heeft achterin een ruime rondzit. Deze indeling kennen we tot nu toe alleen van de integraal. Met deze bijzondere uitvoering komt het aantal indelingen van de Lyseo op elf.

De Kronos 271 is er alleen als alkoof. Hij heeft een stapelbed achterin. Op een lengte van nog geen zes meter heeft hij zes slaapplaatsen. Ideaal voor grote gezinnen. Dit model is vanaf de herfst van dit jaar beschikbaar. Op de site het hele verhaal. De 291 is te koop vanaf 41.906 euro. De 271 vanaf 42.880 euro. Exclusief bpm.