Stroom op de camping

image

€64,46

CEE verlengsnoer camping

Op de camping heb je weinig aan je eigen verlengsnoer van thuis. Dit verlengsnoer van neopreen kan tegen een stootje en is dus uitermate geschikt voor op de camping. Het snoer is voorzien van een 3-polige CEE-campingstekker en een CEE-koppelstekker. De lengte is 25 meter.

image

€27,95

2-weg splitter CEE 16A

Mis je op de camping een CEE-stekker of is de stroompaal al helemaal bezet? Maak dan gebruik van deze 2-weg splitter van het merk HABA. De splitter heeft twee CEE-aansluitingen zodat je toch stroom in je kampeermiddel hebt. Altijd handig om bij je te hebben!

image

€59,95

Haba triple unit met CEE-stekker

Stopcontacten zijn tegenwoordig onmisbaar op de camping. Alle apparatuur laadt weer helemaal op dankzij deze triple unit van Haba. De doos heeft drie Schuko-stopcontacten. De 20 meter lange neopreen kabel kan tegen een stootje en is dus hartstikke campingproof.

image

€85,95

Kabelhaspel 25 meter Pro Plus

Neem jij je huis-tuin-en-keuken-kabelhaspel mee naar de camping? Niet doen, joh! Gebruik alleen een haspel die geschikt is voor buitengebruik, zoals deze van ProPlus. Deze heeft drie stopcontacten en een handvat zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen.

image

€18,89

Verloopkabel Contrastekker CEE

Een CEE-contrastekker is onmisbaar in je kampeerbagage. Deze dikke stekker van het merk Perel plug je in de stroompaal op de camping. Sluit er een verlengkabel op aan (eentje die geschikt is voor buitengebruik) en je hebt elektra in je (dak)tent, vouwwagen, caravan of camper.

image

€16,95

Camping verloopstekker

Een campingverloopstekker mag echt niet ontbreken als je gaat kamperen. Deze stekker is de schakel tussen de 3-polige CEE naar 230 volt met randaarde. Dit exemplaar is belastbaar tot 3680 watt, vochtbestendig en daardoor geschikt voor gebruik buitenshuis.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!