100 mooiste steden volgens ANWB

Reisjournalisten zetten de volgens hen mooiste steden op een rij. De top 3 heeft een verrassende lijstduwer. Bekijk de hele lijst hier.

Dagelijkse vlog

Dick William Harinck is onderweg in Spanje. Hij vertelt in een dagelijkse vlog over zijn belevenissen. Volg hem op ons YouTube-kanaal

Langste hangbrug ter wereld in Tsjechiƫ

De langste hangbrug ter wereld wordt dit voorjaar geopend in Tsjechiƫ. De nieuwste attractie in Moraviƫ overbrugt een afstand van 721 meter en verslaat hiermee de 516 meter lange hangbrug in Portugal.

Nieuwe Zweedse Dalarnagids online

De nieuwe Nederlandstalige Dalarnagids voor de zomer 2022 is nu online verkrijgbaar. Via de website van Visit Dalarna kun je de brochure online doorbladeren of downloaden. Wel zo handig. Dalarna is een populaire vakantieregio. Het ligt centraal, er is veel te zien op cultureel gebied en de natuur is er afwisselend: van uitgestekte vergezichten over de meren tot de hoogste waterval van Zweden.

Camperlocatie van het Jaar

De NKC heeft kortgeleden de Camperlocaties van het Jaar bekendgemaakt. Lees het artikel op onze website.

SMARTTANK

Een slimme tank die je zo onder de uitloop van je caravan mag zetten. Het water verdwijnt in de grasmat, het vuil blijft achter in de tank. Hij is vanaf heden te koop en je kunt hem hier bestellen.

Jouw foto

Dit keer huisvlijt van een Campingtrend-fan. Marnix bouwde zijn eigen Eura Mobil na. Heb jij een foto die je graag wil delen? Stuur hem op.

Snelheidslimiet in Frankrijk aangepast

In een aantal Franse departementen mag je op eenbaanswegen zonder middenberm weer wat harder rijden. De snelheidslimiet in Frankrijk op deze wegen buiten de bebouwde kom is aangepast van 80 naar 90 kilometer per uur. Je leest het hier.

10 euro korting CamperExpo Houten

Wil jij een aantrekkelijke korting voor de CamperExpo in Houten? Wij mogen een kortingscode voor onze lezers uitgeven. Met de code CT22 koop je het kaartje voor 5 euro. Klik hier om gelijk te bestellen