Goedkoop overnachten met CampingCard ACSI

Kamperen in het laagseizoen is extra voordelig met de CampingCard ACSI. Hiermee profiteer je van een van de zes lage overnachtingstarieven. Qua campings heb je volop keuze: je kunt op ruim 3000 deelnemende – én geïnspecteerde – campings in 21 Europese landen terecht. Wij vertellen je er alles over én hebben een leuke kortingsactie!

Kortingskaart voor laagseizoen

Het laagseizoen is de ideale tijd om te gaan kamperen: de natuur is prachtig en op veel campings is het nog niet al te druk. En met een geldige CampingCard ACSI kampeer je in het laagseizoen tot wel 60% goedkoper op mooie campings. Met twee personen kan je profiteren van een van de zes vaste lage overnachtingstarieven. Gaan de niet-leerplichtige kinderen of kleinkinderen gezellig mee op vakantie? Zoek dan een van de circa 400 aangesloten campings waar maximaal drie kinderen tot en met 5 jaar bij het CampingCard ACSI-tarief zijn inbegrepen. Zij mogen dus gratis overnachten. De campings waarvoor dit geldt, zijn te herkennen aan het speciale logo met de kinderen.

Campings in heel Europa

Zoals gezegd kun je met de CampingCard ACSI tegen een kortingstarief overnachten op campings in heel Europa. We lichten er drie uit: Camping Si Es An in Balkbrug (Nederland) Groene, kleinschalige en kindvriendelijke camping in Overijssel. CampingCard ACSI-tarief: 18 euro per nacht voor twee personen. Klik hier voor meer informatie. Camping Zum Stillen Winkel in Bürder (Duitsland) Rustig gelegen camping in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Deze camping grenst aan het bos en rivier de Wied, en heeft Nederlandse eigenaren. CampingCard ACSI-tarief: 20 euro per nacht voor twee personen. Klik hier voor meer informatie. Camping Seasonova Les Mouettes in Veules-les-Roses (Frankrijk) Driesterrencamping met zwembad direct aan de Normandische kust. Het strand is vanaf de camping bereikbaar. Het dorp Veules-les-Roses ligt op 300 meter afstand. CampingCard ACSI-tarief: 18 euro per nacht voor twee personen. Klik hier voor meer informatie.

CampingCard ACSI

Een campinggids met kortingskaart is vanaf 12,95 euro te koop. Dat bedrag heb je na vier overnachtingen al terugverdiend. De kaart is steeds geldig tot het eind van het kalenderjaar. Als je voor een abonnement kiest, krijg je de gids en CampingCard ACSI elk jaar voor kerst automatisch thuisgestuurd. Kies je voor een abonnement met de bijbehorende app, dan krijg je het eerste jaar 3 euro korting op de app. Met deze app voor smartphones en tablets kun je alle campinginformatie digitaal inzien.

Kortingsactie via Campingtrend

Wil je van nog meer prijsvoordeel profiteren? Gebruik dan de kortingscode Campingtrend en je betaalt geen verzendkosten. De kortingscode kan je invullen nadat je in de webshop de CampingCard ACSI in het winkelmandje hebt gelegd. De code is geldig voor de card met of zonder abonnement en/of app. Wil je nog meer weten over de CampingCard ACSI? Klik dan hier.