Vakantie in eigen land

Nederland vakantieland

image

€9,99

Compactgidsen

Deze Compactgids gaat over vogels. Maar ze zijn er ook over bomen, vlinders, paddenstoelen en ga zo maar door. De ideale begeleiders voor onderweg: handig, duurzaam en goedkoop. Handige pocketgidsen voor elke natuurliefhebber. De boekjes geven beknopte informatie over kenmerken, leefwijze, habitat en verspreiding en zijn voorzien van mooie illustraties. Deze serie bestaat uit negen delen. Inclusief een unieke miniposter.

image

€29,95

Monopoly Classic Nederland

Een gezellig oud-Hollands gezelschapsspel mag op een vakantie in eigen land natuurlijk niet ontbreken. Koop de Kalverstraat in Amsterdam. Of de Grote Markt in Groningen. Monpoly: er kan maar één winnaar zijn. Ben jij degene die straks alles bezit? Het beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te behalen. In een vernieuwde versie. Wie zei hier regenachtige avonden?

image

€29,95

Holland vest voor kids

Support onze Oranje Leeuwen en Leeuwinnen met dit Oranje Holland vest voor kinderen. Gemaakt van 100% polyester. Ideaal als trainingsvest, maar ook voor de koudere avonden op de camping heel geschikt. Voorzien van twee zakken met ritssluiting. Wel zo handig voor het opbergen van je telefoon of de wc-rol natuurlijk. Dit vest is voorzien van een typisch 'Holland'-design. Op de voorzijde de welbekende leeuw en de Nederlandse vlag. Achterop 'Holland'. Lekker stoerrrrrrr.

image

€21,99

Regenponcho voor op fiets

Een regenponcho speciaal ontwikkeld voor op de fiets. Deze fietsponcho is eenvoudig aan te trekken en aan de voorzijde voorzien van een transparante overlap. Hiermee kan je de poncho over het stuur hangen zonder de koplamp te bedekken. Aan de binnenzijde zijn twee elastieken lussen om de handen door te steken om opwaaien te voorkomen. De regenponcho is van waterdicht pvc en heeft drukknopen rondom de hals. 'One size fits all'.

image

€15,99

Koken op de camping

Lekker koken op de camping verhoogt de feestvreugde. Of je nou een Skottelbraai of een Citi Chef meeneemt. Een bbq op houtskool of op gas. Als je van kamperen én lekker eten houdt, is dit hét boek voor jou. Er staan meer dan 200 heerlijke gerechten in. Van pannenkoeken, pasta en geroosterd vlees tot curry’s en stoofschotels. Je vindt er alle informatie die je nodig hebt om lekker, snel en eenvoudig eten boven het kampvuur of de barbecue te bereiden.

image

€21,95

Tekstbord

Maak het op de camping net zo gezellig als thuis. Dit tekstbord fleurt je voortent zeker op. De tekst staat geschreven op steigerhout, wat voor een rustieke uitstraling zorgt. We lezen: Bij ons op de camping - zingen de vogels - ontbijten we in de ochtendzon - lunchen we onder de parasol - borrelen we tijdens de barbecue - leven we voornamelijk buiten - kunnen we relaxen - bouwen we regelmatig een feestje - is het altijd gezellig - is iedereen welkom.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!