Truma Mover Smart A en M

De nieuwe Smart Mover van Truma is er in twee uitvoeringen: als A en M. Volautomatisch en halfautomatisch. Ze passen op alle gebruikelijke caravanframes.

Truma Mover Smart

De Truma Mover Smart is er in twee varianten. De M zet je handmatig tegen de band. Dat noem je halfautomatisch. Dit is het instapmodel. Niet te verslaan wat betreft prijs-kwaliteitverhouding. Al wat je moet doen is slechts één hefboombeweging en hij is klaar voor gebruik.

De A is volautomatisch. De rollen worden met een druk op de knop tegen de band gezet. Zonder enige mankracht.

Beide movers zijn vervolgens te bedienen via de afstandsbediening. Manoeuvreren tot op de millimeter. Dankzij de Softstart-functie gaat dat helemaal zonder schokken.

Smart Mover M

De bediening via de afstandsbediening is eenvoudig. Je zet de caravan tot op de millimeter precies waar je hem wilt hebben. Met een druk op de knop start de caravan. Zonder schokken. Laat de knop los en hij stopt. Maximale veiligheid. Deze mover van de beste Truma-kwaliteit kan hellingen tot 13% aan. Het aankoppelen of op zijn plek zetten van je caravan was nog nooit zo gemakkelijk. De Truma Smart Mover M is geschikt voor enkelassige caravans met een gewicht tot aan 1800 kilo. Door het antislip-oppervlak van de rollen heeft de mover goede grip op de band. Daarmee heeft hij een optimale krachtoverbrenging. De rollen zijn slijtvast en gemaakt van gegoten aluminium. Dus ook licht van gewicht. Bekijk hem op de site van Truma.

Smart Mover A

De Smart Mover A is een volautomatische voordelige manoeuvreerhulp. Na een druk op de knop is de mover gebruiksklaar. Met de afstandsbediening zet je de caravan vervolgens soepel en nauwkeurig op de gewenste plek. De caravan start zonder schokken en stopt op de millimeter. Als je de knoppen loslaat, remt de caravan af. De Smart Mover A is geschikt voor enkelassige caravans met een gewicht tot aan 2000 kilo. Hij kan hellingen tot aan 13% aan. De aandrijfrollen zijn gemaakt van aluminium. Ze zijn licht van gewicht en robuust. Ze glijden niet weg van de band en brengen de aandrijfkracht optimaal over.

Op de site van Truma vind je een vergelijking van de verschillende movers en handige accessoires.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.