Campings

met privésanitair

Ikeleane, Friesland

Open voor iedereen die zelfvoorzienend is. Of – als je dat niet bent – zijn er de comfortplaatsen. Ook een vakantiewoning of chalet is te huur. Gelegen op veertien kilometer ten zuidoosten van het Friese Drachten in Bakkeveen. Ikeleane is Fries voor 'eikenlaan'. In een natuurrijke omgeving. Ideaal om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten. Ga wandelen of stap op de fiets in het Friese natuurschoon.

Si Es An, Overijssel

Kampeerplaatsen met privésanitair in hooibergstijl op Si-Es-An in Overijssel. Tv-aansluiting, snelle wifi en 16 ampére stroom. Deze kleine camping ligt in een prachtig natuurgebied. De camping heeft ook diverse accommodaties in de verhuur, zoals een boslodge of een trekkershut. Vanaf de camping zijn er diverse wandel- en fietsroutes te volgen. De camping ligt centraal in natuurgebied het Reestdal.

Torentjeshoek, Drenthe

Familiecamping gelegen in Dwingeloo aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld. Op de camping zijn comfortplaatsen met luxe privésanitair aanwezig. Daarmee heb je je eigen douche, wastafel en toilet. Daarbij heeft de plek o.a. een overkapping voor twee fietsen, gratis wifi en de mogelijkheid voor een tv-aansluiting. Ook honden zijn van harte welkom.

De Vliert, Utrecht

Hier kun je kamperen met een badkamer naast je caravan of tent. Traditioneel kamperen met een luxe twist! De privésanitair-unit is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel. Nooit meer ver lopen en altijd alleen voor jou beschikbaar. De camping ligt landelijk tussen Bunnik en Houten. De stad Utrecht is dichtbij. Dat doe je met de fiets. De plaatsen zijn ruim en de wifi is gratis.

Meer campings met privésanitair

Veel meer campings met privésanitair kun je vinden op onze site. Klik hier.

Op onze vernieuwde campingpagina staan momenteel elf campings. Dit worden er snel meer. Binnenkort zijn deze campings ook via onze site te boeken.

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje!

W'tjewel, Noord Brabant

Minicamping met dierenweide – met alpaca's en kippen – en een speeltuin. Gelegen tussen Eersel en Bergeijk. De Brabantse Kempen hebben diverse fietspaden en je kunt er heerlijk wandelen. Er zijn vier plekken met privésanitair. Naast een toilet en een doucheruimte heb je ook de beschikking over een berging voor bijvoorbeeld de kostbare elektrische fietsen.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.