Carthago op Mercedes

De chic c-line en chic e-line zijn twee nieuwe integraalcampers van Carthago. Beiden hebben de nieuwe Mercedes Sprinter als basis.

Droomcombinatie

De combinatie van Carthago en Mercedes gaat terug tot 1995. Toen verscheen de Mondial, de eerste Carthago-camper op Mercedes. Het was het begin van een perfecte samenwerking. Twee premiummerken die elkaar versterken en aanvullen. Deze droomcombinatie kreeg in 2006 een vervolg met de legendarische Opus.

Onder het motto 'we blijven elkaar trouw' is er nu – 25 jaar na het begin – weer een vervolg. Carthago en Mercedes vonden elkaar opnieuw. Gevolg is een futuristisch design. Een camper vol met innovaties. O.a. voorzien van led-koplampen. De integralen chic c-line en chic e-line zetten de droomcombinatie voort. Laat je verrassen.

Carthago chic c-line

De chic c-line met de Mercedes Sprinter als basisvoertuig is in vier indelingen verkrijgbaar. Ze staan op een verlaagd AL-KO chassis. Er is keus uit een 143 pk en een 177 pk motor. Voor het interieur is er keus uit diverse dessins. Zo krijg je altijd een camper die helemaal naar je smaak is. Aan de buitenkant vallen de led-koplampen en de zilverkleurige lichtmetalen wielen op.

Het interieur is uitgevoerd in Siena bicolor. Het keramische toilet past bij het niveau van de chic c-line. Twee uitvoeringen hebben achterin enkele bedden in de lengterichting. Dat zijn de chic c-line 4.9 LE en de LE L Superior. Verder zijn er twee uitvoeringen met een queensbed, de chic c-line 5.0 QB en QB L superior.

Kijk hier voor alle informatie over deze modellen.

Carthago chic e-line

De Carthago chic e-line laat een zelfbewust design zien. De nieuwe frontpartij heeft een sportieve en dynamische grill. Daarnaast de led-koplampen. Daarboven de 13 centimeter hoger doorlopende panorama-voorruit.

Binnen een compleet nieuw meubelconcept. Elegant en met klasse. Zoals je het kent uit de jachtbouw. Inspirerend en met – wat Carthago noemt – een Wohlfühlatmosphäre. Een behaaglijke sfeer. We zien een combinatie van zachte vormen en rechte lijnen. Voor het interieur is er keus uit twee stijlwerelden: 'linea chiara' en 'linea nobile'. Bij de eerste bicolor met kastkleppen in witte hoogglans ivoor. Bij de tweede het hoogwaardige houtdecor Noce Fino.

Kijk hier voor alle info over deze modellen.

Luxe, comfort en ruimte

In het interieur van de chic e-line zien we een L-vormige zitbank en een ruime zijbank. Erboven twee grote dakramen met geïntegreerde sfeerverlichting: de 'Sky Dream Comfort'. Vanonder de zitbank draait het schoenenopbergsysteem naar buiten. Met de knop van de centrale vergrendeling in de keuken sluit je dit opbergsysteem af. Evenals alle keukenkasten en lades. Het werkblad van het aanrecht is uittrekbaar. Voor als je gezellig met z'n tweeën wilt koken. In de badkamer hangt een heerlijke regendouche. Achterin zien we in de slaapkamer een hemel in hoogglans ivoor. Hier indirecte sfeerverlichting en led-spots. Ook de chic e-line is er met enkele bedden of een queensbed achterin.

Nieuwsgierig? Kijk hier voor een virtuele rondleiding.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.