Trigano Odyssee 2020

Vers binnen en nu te zien bij de dealers. De Trigano Odyssee is een moderne vouwwagen met 19 vierkante meter vloeroppervlakte.

Die 19 vierkante meter aan vloeroppervlakte is dan nog zonder de zijtent. Heerlijk aan de Trigano Odysee model 2020 is de verplaatsbare keuken. Deze staat op wielen en is dus net zo makkelijk onder een boom te zetten. Zo kan je dus in de schaduw koken.

De voortent is ruim voorzien van opbergmogelijkheden. Er is veel lichtinval door de panoramische dakramen aan de voorkant en aan de zijkanten van de voortent. De slaapcabines zijn gescheiden. De bedden zijn voorzien van lattenbodems. Zo slaap je uiterst comfortabel.

Standaard telt de Odyssee vier slaapplaatsen. Maar in de zijtent is plek voor nog twee slaapplaatsen. Zo is er riant plek om met zijn zessen in deze vouwwagen te slapen. En neem je er de tweepersoons ondertent bij, dan kunnen er nog eens twee personen slapen.

De slaapcabines zijn insectenproof. Wil je nog meer comfort? Optioneel is er een luifel met oprolbare zijwanden. Of een inritsbaar kuipgrondzeil. Een grote disselbak, handig om vanalles in op te bergen. De Trigano Odyssee model 2020 staat nu bij de dealers.