Privésanitair: Kampeerwoord van het Jaar?

Opeens kwam je het woord 'privésanitair' overal tegen. Kamperen kan alleen nog maar met privésanitair. Campings met privésanitair (zie onze pagina). Privésanitair om mee te nemen (zie ons artikel). Het Kampeerwoord van het Jaar?

Ello Box

Met de Ello Box maak je van de achterbak van je auto/suv/bestelbus een compleet uitgeruste camper. Zelf samen te stellen met modules met kooktoestel, stromend water of koelbox. Vanaf 950 euro verkrijgbaar bij Ello Camping.

Tiny House

Een verrijdbaar Tiny House van Rapidhome. Vijftien vierkante meter ruimte en compleet ingericht. Weer eens wat anders dan een stacaravan. Meer info bij MHL Nederland.

Kinderen blij met deze popcornpan

Gooi de bbq aan of stook een kampvuur en ga popcorn maken. De pan is voorzien van een schuifbare deksel en zeer gemakkelijk in gebruik. Het houten handvat blijft koel tijdens gebruik. Compact mee te nemen. Met korting hier te koop.

Nieuwe cp in Spanje

Voor als het straks weer mag: in Salinas – vlakbij Alicante – opent binnenkort Camperpark Vista Montaña. Nederlandse eigenaar, 28 plekken. Ondergrond van grind en alle voorzieningen.

Naar de site.

Campertenten

Nieuwe oppompbare modellen (bus)campertenten van het Schotse Vango. De Magra, Tolga en Motor Montelena. Uit te breiden met heel wat opties. Ga voor info naar de Nederlandstalige site van Vango.

Verschillende Natuurkampeerterreinen open

Verschillende Natuurkampeerterreinen zijn weer open, uiteraard met de nodige maatregelen en creatieve oplossingen. Bijvoorbeeld het mooie Thyencamp in Hooghalen, vlakbij heidegebieden het Hijkerveld, het Witterveld en het Fochteloërveen met de kraanvogels. Naar de site.

Afstand? Ga kayakken!

Geen gemakkelijkere manier om afstand te houden dan op het water. Wat dacht je van een uitvouwbare kayak? De Oru kayak draag je als een tas en ter plekke tover je een zeewaardige kayak tevoorschijn. Er zijn vijf verschillende modellen. Kijk voor prijzen en info op deze site.

Snoepje van de week

Deze foto kwamen we tegen op Facebook. Worden we helemaal blij van. Liefhebber? Kijk dan eens op deze Facebook-pagina.