Dreamer Living

Van

De NKC Buscamper van het Jaar heeft een afwijkende indeling. Dreamer bouwt nu eenmaal bijzondere buscampers.

De buscampers van Dreamer komen uit Frankrijk. Het merk valt onder de Rapido-groep. Opvallen doen ze door hun afwijkende indelingen. Ze zijn daarmee anders dan de anderen. Zo ook de

Dreamer Living Van. Hij heeft achterin namelijk een zogenoemde loungezit, een grote U-vormige zithoek. Hiervan maak je heel gemakkelijk het tweepersoonsbed. En voorin heeft hij gewoon nog een tweede zithoek.

De Dreamer zit vol met praktische oplossingen. Zo draait de kast het douchegedeelte in. En neemt zo geen ruimte in beslag. Wil je douchen, dan draai je hem weer naar buiten. Je kunt met de Dreamer prima op wintersport. Het isolatieconcept

– Xtrem Hybrid Protect – is goed . De Fiat Ducato is basisvoertuig. Hij is 6,36 meter lang, 2,05 meter breed en 2,88 meter hoog. Zijn rijklaargewicht is 3129 kilo. Hij mag maximaal 3500 kilo wegen. Het laadvermogen is 371 kilo. Iets om rekeninng mee te houden. De Living Van kost 67.600 euro.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.