De Carthago c-compactline

Een maximum aan comfort bij een minimum aan gewicht. Daarbij de afmetingen van een buscamper en de luxe van een integraal. Dat is de slimme c-compactline van Carthago.

Compacte lichtgewicht

Door zijn lichtgewicht bouwtechnologie heeft de c-compactline integraal een laag eigen gewicht van 2825 kilo. En dat zonder in te boeten op comfort of kwaliteit. Daarmee heeft hij een laadvermogen van maar liefst 675 kilo. De c-compactline is met een breedte van 2,12 meter 15 centimeter smaller dan andere integralen. Ook in de lengte is hij lekker compact. Het comfort van een integraal met de afmetingen van een buscamper. Je hebt – door het slimme interieur – nooit het gevoel dat je ruimte tekort komt.

Vijf indelingen

De c-compactline biedt keus uit vijf verschillende indellingen. Welke uitvoering je ook kiest; je krijgt een uiterst wendbare camper met een hoog rijcomfort. Kort en slank, met voldoende ruimte voor vier personen. Basisvoertuig is steeds de Fiat Ducato met AL-KO special light chassis. De verschillende uitvoeringen variëren in lengte van 6,41 tot 6,99 meter. Het aantal slaapplaatsen loopt uiteen van vier tot vijf. Allle uitvoeringen hebben voorin – boven de zithoek – een hefbed. Het grote verschil in de uitvoeringen betreft de te kiezen bedvarianten achterin.

Drie bedvarianten

Voor de slaapkamer is keus uit verschillende bedvarianten. Kies je voor enkele bedden, een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed of een queensbed? Elke variant heeft zijn eigen voordelen en charme.

Elke uitvoering is voorzien van een dubbele bodem en een vloer zonder opstapjes. Voor seizoen 2020 kreeg de c-compactline een nieuw front. Daarmee oogt hij nog strakker. Nieuw is ook de optionele lithium-ion huishoudaccu. Deze zorgt voor meer stroomcapaciteit en een extra gewichtsbesparing van 12,5 kilo.

Vier lengtes

De c-compactline is er in drie lengtematen. De I 138 is de kortste versie. Hij is 6,41 meter lang en heeft achterin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. De I 141 LE is 6,65 meter lang en heeft enkele bedden achterin. Hij heeft als enige uitvoering vier slaaplaatsten en geen vijf. De I 143 LE is 6,95 meter lang en heeft eveneens enkele bedden. En dan zijn er twee uitvoeringen met een lengte van 6,99 meter. Dat zijn de 144 LE en QB. Respectievelijk met enkele bedden en een queensbed.

Zo is er altijd een lichtgewicht c-compactline die perfect bij jouw wensen past.