Spelen in een beekje?

Dan komt dit van pas!

image

€29,95

Hengelset

Hengelset van MacGyver. De deluxe uitvoering telt 204 delen. Voor de beginnende visser, want het is een zogenaamd instapmodel. Zo is deze set niet geschikt voor vissen die meer dan een kilo wegen. Alleen voor kleine visjes. Prima dus om op de camping bij een beekje een hengeltje uit te werpen. De kunststof doos van 17 x 32 x 13 cm weegt slechts 1 kilo en is voorzien van alle benodigdheden die je in een visserskit mag verwachten.

image

€44,99

Visparaplu

Functionele visparaplu van Vida XL. Een must have voor de fanatieke visser. Deze parasol is licht van gewicht en snel uitklapbaar. Vissen met comfort. De 100% waterdichte panelen met PA coating zijn weerbestendig en bieden UV-bescherming. De stevige metalen stokken zijn gemaakt van gepoedercoat staal waardoor ze uiterst duurzaam zijn. Door de sterke verbindingen is stabiliteit gegarandeerd. Je zit heerlijk uit de wind én uit de regen.

image

€15,74

Waterschoenen voor kinderen

De Beco Sealife waterschoenen zijn gemaakt van sneldrogend neopreen. Deze zwemschoenen hebben een stevige en toch soepele zool met anti-slip profiel, waardoor je kind niet uitglijdt bij het zwembad. De zool loopt aan de zijkanten iets omhoog voor een goede ondersteuning van de voeten. Deze waterschoenen zijn ook ideaal om de voeten van je kind te beschermen tegen heet zand en scherpe schelpjes of steentjes. Met een trekkoordje voor een optimale pasvorm.

image

€13,99

Strandset

Deze tas is gevuld met acht leuke strandaccessoires, uitgevoerd in het Crazy Fish-design. De set bestaat uit: een emmer inclusief hengsel met een doorsnede van 17 cm, een gieter met sproeikop, een harkje, een schepje, een bootje, twee zandvormpjes en een zeef. De set is gemaakt van kunststof. Ideaal om mee te badderen in bad of leuk voor aan het strand. Door de meegeleverde tas neem je deze set zo mee. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Ook leuk voor bij een beekje.

image

€48,76

Rubberboot

Intex opblaasboot Seahawk 2. Deze groene rubberboot is voorzien van twee hengelhouders. Handig voor als je op het water wilt vissen. Of ben je gewoon op zoek naar een opblaasboot voor op vakantie? Ook dan is de Seahawk 2 een heel goede keuze. Deze opblaasboot is geschikt voor twee personen. Ga gezellig met z'n tweeën het water op om te vissen of gewoon om een beetje te dobberen. Deze groene boot heeft drie luchtkamers.

image

€12,90

Zonnehoed

Deze zonnehoed/vissershoed is aan twee zijden te dragen. Aan de ene kant zie je een dessin, de andere kant is uni. Bovendien beschermt deze hoed de gevoelige baby- en kinderhuid tegen UV-stralen (50+). Ideaal dus om te dragen bij het spelen in de zon. Ook bij wind, of tijdens het ravotten blijft het hoedje goed zitten dankzij de sluiting onder de kin. Dit hoedje is gemaakt van sneldrogende microvezels.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!