Eriba Nova

Bij de nieuw ontwikkelde Eriba Nova is het feelgood-gevoel standaard inbegrepen.

Climadur opbouwmethode

De nieuwe opbouwtechniek Climadur zorgt voor uitstekende isolatiewaarden. Vloer, dak, voor- en achterzijde zijn van hagelbestendiger gfk. De vloer is licht van gewicht en beschermt tegen verrotting. Het maakt de nieuwe Nova bijzonder duurzaam. Daar komt bij dat de opbouw zeer stabiel is. Mooi is de Nova ook. Met zijn lichtmetalen wielen met vijf dubbele spaken. In de achterlichten met hybride led-technologie zien we de drie kenmerkende balken van het Eriba-logo terug.

Smart Home systeem

Functioneel en comfortabel. Dat is het standaard Eriba Smart Home-systeem. Boven de ingangsdeur hangt een TFT-display. Hier bedien je heel eenvoudig alle belangrijke functies van de caravan. Zoals de verlichting, verwarming, airco en warmwatervoorziening. Je ziet hier ook meteen informatie over de accu, vers water en de temperatuur. Met de Eriba-app regel je via bluetooth dezelfde functies met je smartphone of de afstandsbediening. Het Smart Home-systeem zit standaard in alle negen indelingen van de Trend en Ambience-uitvoeringen van de Nova.

Comfortabele bedden

In de Eriba Nova slaap je als thuis. Alle vaste bedden zijn namelijk voorzien van een ergonomische houten lattenbodem. Het hoogwaardige matras heeft zeven zones. Samen zorgt dat voor een zeer hoog slaapcomfort. De houten lattenbodem is ver omhoog te klappen. Handig, want zo kom je gemakkelijk bij de opbergruimte onder de bedden.

Nova verder aankleden

Van de nieuwe Nova je eigen nieuwe Nova maken? Dat kan. Optioneel zijn heel wat extra's te kiezen. Zoals een fijne luifel compleet met led-verlichting. Hij valt ruimtebesparend weg in de dakronding en beschermt tegen zon en regen. Op de dissel kan een fietsenrek worden gemonteerd. Met een draagvermogen van 60 kilo kunnen ook de e-bikes probleemloos mee. Optioneel is ook de 32 inch tv. Het apparaat bevat een dvd-speler, triple-tuner en DVBT-2-ontvangst. Een geluidsarme dakairco en een sportief buitendesign behoren eveneens tot de mogelijkheden.