Roeien met de ruimte die je hebt

Vouwen maar

€575,99

Vida XL

Kwalitatief hoogwaardige opvouwbare elektrische fiets met lithium-ion accu. Erg licht met een 250W motor: maximale snelheid van 25 km/u. Gewicht (inclusief accu): 24 kg. 3 snelheden Afstand na opladen: 50 - 60 km. Inclusief adapter en montageaccessoires.

€122,47

Macsports

Stevige bolderwagen met stalen constructie en polyester doek. Gemakkelijk in elkaar te zetten en op te klappen, dus ideaal om mee te nemen op vakantie of naar het strand. Superlicht met een gewicht van slechts 10 kg. Draagvermogen tot 68 kg.

€265,44

eKick 5

Opvouwbare elektrische step, vervaardigt van aluminium en voorzien van een krachtige accu. Met 250 watt vermogen kun je ongeveer 15 kilometer afleggen. Elektrische rem op het voorwiel en een voetrem op het achterwiel. De wielen zijn van rubber. Ideaal voor op de camping.

€18,95

Opvouwbaar krukje

Dit inklapbare/opvouwbare opstapje heeft een anti-slip bovenkant. Het opstapje is ideaal voor caravans, campers maar kan ook in huis gebruikt worden.

Het opstapje kan een maximum gewicht van 150 kg dragen.

€27,95

TravelZ

In een handomdraai verander je een compact en lichtgewicht pakketje in een enorme wieltas met een inhoud van maar liefs 100 liter. Super handig op te bergen en mee te nemen. Maximale laadcapaciteit 20 kg. Aan de zijkant zit een ritsvak.

€9,99

Camp-gear

Zeer plat opvouwbare barbecue, compact mee te nemen. Aan de zijkanten kleine openingen voor ventilatie.

Laag tafel model met korte pootjes

Afmetingen (lxbxh): 25 x 25 x 12,5 centimeter.

Deel deze aanbiedingen met vrienden!