Adria Altea

De Adria Altea, de Caravan van het Jaar 2014, is nog altijd de best verkochte Adria caravan in Nederland. Vooral het lage eigen gewicht en het moderne interieur maken deze caravans zo geliefd. De gehele serie bestaat uit 10 indelingen.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

De populairste Altea modellen

De meest populaire indeling dit seizoen is de 432 PX, gevolgd door de 462 PU en 392 PH.

De Altea 432 PX heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 1.300 kg. Het lage eigen gewicht van 980 kg. staat het ook toe dat het kenteken wordt afgegeven op bijv. 1.200 kg.

Dan kan de caravan toch met een kleinere auto getrokken worden.

Het vorig seizoen geïntroduceerde model 492 UL met enkele bedden doet het ook dit jaar zeer goed.

Drie van de tien modellen zijn uitgevoerd met stapelbed voor twee of drie kinderen. We zien dat deze modellen vooral in het voorjaar verkocht worden.

Een echte eyecatcher is de 542 PH met het royale eilandbed voorin.

Buitenbeentje:
Altea4Four

De Altea4Four is het buitenbeentje in deze serie. Geïntroduceerd ter ere van het 50-jarig bestaan van Adria en standaard voorzien van een aantal opties die uit de Adora serie komen, zoals het unieke panoramavenster, polyester zijwanden (andere Altea modellen hebben alleen een polyester dak), een hoofdschakelaar bij de deur en twee serviceluiken (links en rechts).


Adria Altea

Van nature licht


Social share