Nieuwe uitvoering van de bestverkochte fietsendrager van Nederland

Thule Caravan Superb XT Black

Natuurlijk gaan de fietsen mee

Op vakantie gaan natuurlijk de fietsen mee. Wij zijn geen voorstander van montage van een fietsendrager aan de achterwand. Denk hierbij aan kans op lekkages. Het is ook niet goed voor je gewichtsverdeling, de kogeldruk en de
rijstabiliteit.

De Caravan Superb XT Black van Thule monteer je op de dissel.

Fietsen op de dissel.


Op de dissel staan de fietsen prima. Enige nadeel is vaak dat je de disselbak niet meer kunt gebruiken. Thule heeft daar een oplossing voor. Door het kantelmechanisme kun je de drager met fietsen en al opzij kantelen. Of de caravan nou wel of niet achter de auto zit. De disselbak blijft dus bereikbaar.

Nu ook als luxe XT Black


De populaire Caravan Superb fietsendrager is er nu ook in een luxe XT Black uitvoering. Zowel standaard als Short.

Een nieuw en stijlvol design in zwart uitgevoerd. De nieuwe drager is zowel geschikt voor twee e-bikes als voor mountainbikes.
De THULE XT Black


Past op vrijwel elke dissel en is geschikt voor normale en korte A-frames.

Door het verlaagde platform, met ergonomische en veilige vergrendeling, is er een laag zwaartepunt. Dit is niet alleen makkelijk beladen, maar ook nog eens veiliger tijdens het rijden.


De fietswielen zet je snel en eenvoudig vast dankzij de verstelbare luxe wielschoenen met ratelsluiting. De eveneens verstelbare afstandhouders houden je fietsen in positie. Ze zijn voorzien van geïntegreerde sloten voor een optimale beveiliging. De XT Black weegt 9,6 kilo en is tot 60 kilo belastbaar.


Wie won de Thule Caravan Superb SV?

Wij mogen speciaal voor onze lezers een fietsendrager weggeven. De Thule Caravan Superb SV, de korte versie. And the winner is:

Inke Knoops!

De THULE Caravan Superb XT


De fietsendager is volledig kantelbaar met de fietsen erop. Hierdoor is er altijd toegang tot de disselkast.

Door het Tilt-Stop-systeem is de kantelhoek instelbaar. Zo bepaal je zelf hoe ver de fietsendrager gekanteld kan worden.

Vanwege het gebruiksgemak, de geschiktheid voor twee e-bikes en het kantelsysteem is dit in Nederland het meest gevraagde fietsenrek voor caravans.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.