Voordeel bij Eriba!

Extra voordeel van 1500 euro

Een nieuwe Eriba


is dichterbij dan je


denkt

Koop voor 31 mei 2019 een nieuwe Eriba caravan en verdien maar liefst 1500 euro. Hoe?
Krijg 1500 euro extra terug voor je 'oude' caravan als je deze inruilt. Niks in te ruilen?
Dan ontvang je voor een bedrag van 1500 euro aan gratis accessoires.
De actie is geldig op alle bij de dealers op voorraad zijnde nieuwe Eriba caravans.

Alle dealers doen aan deze actie mee. Zoek een dealer bij jou in de buurt en vraag naar de voorwaarden. Of kijk waar je favoriete model en uitvoering staat.
Heel wat te kiezen

Dat zou nog wel eens moeilijk kunnen worden. Welke Eriba is jouw Eriba? Is dat de Living, of toch de Feeling. De Exciting misschien? Of ben je meer een type voor de Nova? En als dat hem is, ga je dan voor de Nova Light, de GL, de SL of de S.


Gelukkig kun je bij de dealer alle modellen gaan bekijken. Proefzitten en proefliggen, ruiken en voelen. Je merkt vanzelf met welk model het helemaal klikt.

De Eriba Living: Chique design, mooie kleurencombinatie. Door zijn stapelbedden erg kindvriendelijk. Veel opbergruimte en een bijpassend hoog laadvermogen. Daarmee dus ideaal voor het hele gezin. De Living heeft vier tot negen slaapplaatsen. Hij is er van 6,38 tot 8,15 meter lang. Gewicht vanaf 1200 kilo. Heel handig is het grote serviceluik aan de tentzijde. Er is ook een Living met een hefbed, de 555 XL.


De Eriba Feeling: Wat meteen opvalt is natuurlijk zijn hefdak. Hij is licht en wendbaar en door het hefdak ook nog eens lekker laag. Een ruime gezelllige zitgroep en een slaapcomfort dat voldoet aan hoge eisen. Hij is er vanaf 1200 kilo en vanaf een lengte van 6,07 meter. Slaapplaatsen zijn er voor drie tot vijf personen. Perfect binnenklimaat door de openingen in het tentdoek van het dak. Met het dak omhoog een prettige stahoogte van 1,98 meter


De Eriba Exciting: Combineert een nobel design met een aantrekkelijke kleurenharmonie. Flexibele indeling van de slaapplaatsen, 2 modellen met stapelbedden, daardoor erg kindvriendelijk. Ga kijken wat Eriba bedoelt met het Raum+ system. De optimale benutting van de ruimte. Vanaf 1400 kilo en een lengte van 7,03 meter. Vier tot negen slaapplaatsen. Optioneel uit te rusten met een slaapdak.


De Eriba Nova: Is er in verschillende uitvoeringen. De Eriba Nova Light is vooral compact en comfortabel. In de Nova GL zien we bedden van 2 meter lang en een uitstekende isolatie. De Nova SL is de ideale wintercaravan met zijn vorstbestendige installaties. Modern design en dubbele beglazing. De Nova S met zijn opvallende achterlichten is het vlaggenschip van deze serie. Vanaf 1800 kilo, vier tot vijf slaapplaatsen..