Campings

Vijf prima campings die je kunt vinden op onze vernieuwde Campingtrend camping-pagina.

Camping Welch

Camping Welch ligt in het Groene Hart van Zuid-Holland, bij het plaatsje Ter Aar. Je vindt er de rust van het platteland en een nabijgelegen wijngaard, waar rondleidingen en proeverijen worden gegeven. Een boottocht, een watersafari of gewoon wandelen doe je in natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen.

De familie Welch heet je van harte welkom.

Camping Swichumer Pleats

Camping Swichumer Pleats ligt op circa 4 kilometer van Leeuwarden. De camping is ruim opgezet en heeft 15 plaatsen met stroom. Er is een nieuw sanitairgebouw, een speelveld, volleybalveld, schommel en WIFI.

Uitstapjes: dierentuin Aqua Zoo in Leeuwarden, Kamelendorp Terherne, winkelen in Drachten of Heerenveen of een dagje naar de waddeneilanden.

Camping De Bovenberg

Aan de voet van de “Friezenberg” in een heuvelachtig gebied met bos, heide en akkers.

Natuurgebied “De Borkeld” ligt naast de deur. Alle ruim opgezette plaatsen hebben zowel elektriciteit, waterleiding als riolering.

Uniek op het terrein is een natuurbad (zuiver kwelwater) met een zandstrand en een ligweide.

Agro-camping Ormsbyfield

Op de grens van het duingebied bij Castricum en Hollandse weidelandschap. Dertig ruime plaatsen met vrij zicht over de groene polders en het eeuwenoude Krengenbos. Helpen op het boerenbedrijf, direct de duinen of het weidedegebied in lopen. Fietsen kan natuurlijk ook: het gezellige centrum van Castricum op slechts 5 minuten afstand. Daar is veel te beleven.

Meer campings op onze site

Het begin is er. Op onze eigen campingpagina staan momenteel 11 campings. Dit zullen er snel meer worden. Binnenkort zijn deze campings ook boekbaar via onze site.

Nieuwsgierig? Neem alsvast een kijkje!

Camping Berghoeve

Kom tot rust en ervaar hoe echte stilte is. Lekker op je gemak een boek lezen of toch maar een stukje fietsen?

Alles kan niets moet, heerlijk toch! Deze kleinschalige en gemoedelijke camping telt 25 ruime plaatsen. Voor kinderen is er genoeg te doen en te zien.

Nog meer campings en camperplaatsen

Download onze GRATIS app Camperplaatsen.nl. Je vindt er camperplaatsen en campings in heel Europa. We werken hem dagelijks bij en bouwen zo aan een compleet nieuw
platform voor campings en camperplaatsen.