This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Pollicino laadrail

Scooters, (elektrische) fietsen of motoren. Als je met de camper op vakantie gaat is het fijn als je ze kunt meenemen. Maar in de camper krijgen is soms nogal een klus. De laadrail van Pollicino maakt het makkelijker. Meer info vind je hier.

Fietsen in Duitsland

Niet alleen in Nederland kun je lekker fietsen. Ook Duitsland heeft prima fietsroutes. De Weser-Radweg is volgens de Duitse fietsersclub de populairste. De route loopt over ruim 500 kilometer van van het Weserbergland tot aan de Noordzee. Kijk hier voor de volledige route.

Avontuurlijke vakantie

De Schotse hooglanden of het Scandinavische achterland verkennen kan natuurlijk met een gewone personenauto. Makkelijker is het met een landrover. Bij Larotent kun je Land Rover Defender mét daktent huren voor een avontuurlijke reis. Meer info vind je op deze website.

Lopen op Guernsey

Voor een wandelvakantie denk je waarschijnlijk niet meteen aan Guernsey. Toch is dit Kanaaleiland prima per voet te verkennen. Tijdens het  Guernsey Spring Walking Festival 2019 (25 mei - 9 juni) kun je op Guernsey wandelen onder leiding van een Nederlandse gids.

Logeren bij de boer

Gratis met je camper overnachten bij (wijn)boeren, ambachtslieden en fruittelers. Het kan op veel plekken in Frankrijk. In de gids France Passion vind je meer informatie. Of lees het gewoon hier.

Pimp-festival

Gepimpte caravans, campers en kampeerbusjes verzamelen zich van 17 t/m 19 mei op op Streekpark Klein Oisterwijk. Dan vindt namelijk het 4e Gepimpte Caravan Weekend plaats. Wil je de honderd reispaleizen komen bewonderen? Dat kan tijdens het Pimpfestival op zaterdag 18 mei van van 11.00 tot 17.00 uur. Hier lees je er meer over.

Nieuwste VW-bus: de T6.1

De nieuwste Volkswagenbus heet de T6.1 en die heeft een flinke update gekregen. Denk aan een andere voorkant, nieuwe motoren, allerlei assist-systemen en een digitaal dashboard. De T6.1 is pas in de herfst in de eerste landen te koop. Wil je weten wat de T6.1 nog meer te bieden heeft? Lees dan hier verder.

Groene Boekje 2019

Slaap je graag in de natuur? Dan ken je vast het Groene Boekje wel. De 2019-versie is inmiddels te koop. Hierin vind je – naast de Natuurkampeerkaart – alle 134 Natuurkampeerterreinen in Nederland, elf terreinen in Frankrijk én eentje in België. Het Groene Boekje kost 15,95 euro. Lees hier waar je hem koopt.

ANWB Kampeerweekend

Camping de Kleine Wolf in Stegeren is het decor van het ANWB Kampeerweekend 2019. In het weekend van 10 t/m 12 mei is iedereen welkom om te komen (proef)kamperen. Bezoekers kunnen gebruik maken van een van de luxe huuraccommodaties op de camping of met een eigen vouwwagen, tent, camper of caravan komen. Het is ook mogelijk om eens een ander kampeermiddel te testen. Meer over het kampeerweekend lees je hier.